Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Είναι ικανοί να πούνε ότι πίσω από την επιστολή των τούρκων ναυάρχων κατά του Ερντογάν βρίσκεται η Ελλάδα.

 


" Αυτό μας το είπε ένα σεβαστός πατέρας  επισημαίνοντας, ότι το κτένι με την τουρκία έφτασε στον κόμπο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η τουρκία έχει μεγάλα εσωτερικά προβλήματα, αλλά  μάλλον ξεχάσαμε από την ιστορία ότι οι γείτονες είναι μοχθηροί και θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα για να αρπάξουν αυτό που έβαλαν στο μάτι , πρόσθεσε ο Γέροντας αυτός"

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τα παρακάτω μπορούν να επιβεβαιώσουν τα προηγούμενα.  

«Οργή» Ακάρ: Η κοινή δήλωση των αποστράτων χαροποιεί τους εχθρούς μας

«Βράζει» η Τουρκία έπειτα από την δημοσιοποίηση της περίφημης επιστολής 104 αποστράτων Ναυάρχων, η οποία «επιτίθεται» στον Πρόεδρο Ερντογάν αφενός για τη Συνθήκη του Μοντρέ και αφετέρου για προσπάθεια «ισλαμοποίησης» των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, με τον Χουλουσί Ακάρ να παίρνει θέση.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση σήμερα με οργανώσεις αποστράτων αξιωματικών των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να αγνοήσει τις εξελίξεις και σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο και επικριτικό ύφος τη δήλωση των  αποστράτων Αξιωματικών του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ακάρ είπε χαρακτηριστικά ότι: “είναι σαφές ότι η δήλωση δεν ωφελεί σε τίποτα άλλο παρά να βλάψει τη δημοκρατία μας, να επηρεάσει αρνητικά το ηθικό του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεών μας και να κάνει τους εχθρούς μας ευτυχείς».

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ – Offsite 

ΠΗΓΗ https://www.onalert.gr/kosmos/tourkia/akar-i-epistoli-ton-apostraton-epireazei-arnitika-tis-ed-mas-kai-charopoiei-toys-echthroys-mas/413987/