Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΠΟΙΟΣ είπε ότι ο Περσικός κόλπος θα γίνει φωτιά και λαύρα;

 


Το Σώμα Φρουράς Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) δημοσίευσε ακριβή πλάνα από τα drone  που διαθέτει και που υπερίπτανται πάνω από  αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο, δήλωσε η κρατική Press TV την Τετάρτη.

Το βίντεο, το οποίο δείχνει το αεροπλανοφόρο με πολεμικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό, προβλήθηκε την Τετάρτη αργά το βράδυ.

Το βίντεο, που φέρεται να ηχογραφήθηκε από τετράχρονη μοίρα drone, παρέχει σε πραγματικό χρόνο και ακριβείς λεπτομέρειες για το πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ.

Η διοίκηση του IRGC ισχυρίστηκε ότι οι δυνάμεις της θα μπορούσαν να καταστρέψουν οποιοδήποτε στρατιωτικό αντικείμενο των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ο Frank McKenzie, ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, με τη σειρά του, δήλωσε στο Κογκρέσο νωρίτερα την ίδια ημέρα ότι το Ιράν συνιστά  «καθημερινή απειλή» για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της στη Μέση Ανατολή καθώς η κυριαρχία των ΗΠΑ εξασθενεί .

ΠΗΓΗ https://sputniknews.com/middleeast/202104211082696027-irans-irgc-releases-drone-footage-of-us-aircraft-carrier-in-persian-gulf/