Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Έσκασε το ηφαίστειο στο νησί - η Λάβα Πυρός τρέχει και για να απομακρύνουν τους κατοίκους ,απαιτούν να κάνουν εμβόλιο.

 


Τουλάχιστον δέκα χωριά και κοινότητες στο St Vincent (ΑΓΙΟ ΒΙΚΕΝΤΙΟ )   έχουν χαρακτηριστεί «κόκκινες ζώνες» από την έκρηξη του ηφαιστείου La Soufriere αυτή την εβδομάδα, με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του έθνους αυτού των Δυτικών Ινδιών να προειδοποιεί για θανατηφόρες πυροκλαστικές ροές από τη στήλη της τέφρας.

Ο πρωθυπουργός του Αγίου Βικεντίου και οι Γρεναδίνες έχουν πει στους πολίτες που πρέπει να εγκαταλείψουν τον χώρο  λόγω της ηφαιστειακής έκρηξης ότι δεν θα εκκενωθούν εκτός εάν είχαν λάβει το εμβόλιο COVID-19.

Σε ένα ακραίο παράδειγμα της έννοιας «διαβατήριο COVID», ο πρωθυπουργός Ralph Gonsalves είπε ότι οι μη ανοσοποιημένοι κάτοικοι του νησιού αυτού  της νοτιοανατολικής Καραϊβικής δεν θα επιτρέπεται να επιβιβάζονται σε δύο κρουαζιερόπλοια που έρχονται για να τους εκκενώσουν σε γειτονικά νησιά μετά την έκρηξη στο   ηφαίστειο La Soufriere.  . 

"Ο επικεφαλής ιατρός θα εντοπίζει τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ώστε να μπορέσουμε να τα φέρουμε στο πλοίο", δήλωσε ο Γκονσάλβες.

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι όσοι βιάζονται να πάρουν το εμβόλιο , ώστε να μπορούν να εκκενωθούν, θα πρέπει να περιμένουν "μια ή δύο μέρες" ώστε να δουν  για παρενέργειες, όπως "μια μικρή αίσθηση στο κεφάλι".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/latam/202104111082598188-st-vincent-islanders-without-covid-19-jab-wont-be-evacuated-from-volcanic-eruption/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και όμως αληθινά - υπάρχει παγκόσμια ατζέντα εκβιασμού