Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

2014 ΑΣΚΗΤΗΣ " παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως"


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ποια είναι η διττή σημασία των τελευταίων κινήσεων της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής στην Ελληνιστική χερσόνησο της Ταυρίδος δηλ. στην ΚΡΙΜΑΙΑ; 

Εν πρώτοις μπορεί να φαίνεται ότι είναι η  σημερινή ένταση στις Ρωσο- ουκρανικές σχέσεις, αλλά υπάρχει  παράλληλα και άλλος γεωστρατηγικός στόχος.

Σήμερα ξαναφόρτωσε πάλι το επίγειο ρωσικό αεροπλανοφόρο στην Μαύρη Θάλασσα που είναι η χερσόνησος της ΚΡΙΜΑΙΑΣ

18 Απριλίου 2021Η ρωσική πολεμική αεροπορία μετέφερε μία μοίρα επιθετικών αεροσκαφών Su-25 στην Κριμαία. Τα μαχητικά αεροσκάφη μεταφέρθηκαν από τη Σταυρούπολη, όπως σημειώνει ουκρανικό δημοσίευμα.

«Σημειώνεται ότι τα πληρώματα της αεροπορικής μονάδας Su-25SM3 του 4ου Στρατού της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορικής Άμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, που σταθμεύουν στην περιοχή της Σταυρούπολης, έχουν μεταφερθεί σε επιχειρησιακά αεροδρόμια στην Κριμαία»."  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_83.html#more

Όταν το 2014 προσάρτησαν οι Ρώσοι την Κριμαία με αιφνιδιαστική επιχείρηση, ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελαν αυτή να πέσει στα χέρια της φιλοδυτικής ουκρανικής κυβέρνησης μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν στις πλατείες του Κιέβου.

Οι ρώσοι γνώριζαν τι έρχεται για αυτό προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια , άσχετα που διαταράχτηκαν από τότε σοβαρά οι σχέσεις τους με την Δύση, η οποία τους επέβαλλε  ποικίλες κυρώσεις. 

Μεταφερόμαστε στο έτος 2014 που συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και που έχουν άμεση σχέση με αυτά που γίνονται σήμερα το 2021.

Τότε με αρθρογραφία μας μεταφέραμε την συγκλονιστική αυτή ιστορική ανατροπή γιατί η ΚΡΙΜΑΙΑ έγινε στα καλά των καθουμένων το επίγειο ρωσικό αεροπλανοφόρο στην Μαύρη Θάλασσα ή το ρωσικό μπαλκόνι που έβλεπε σε απόσταση βολής τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.

Αξέχαστο ήταν εκείνο που μας είπε ασκητής εκείνες τις μέρες: 

" παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως , θα το δούμε"

Αν σήμερα όλα αυτά καθυστέρησαν είναι γιατί η πονηρή αλεπού δίπλα μας ξέρει όλες τις προφητείες των αγίων μας και χαράζει πολιτικές. Για τον λόγο αυτό συνέπηξε δήθεν φιλία με τους ρώσους το καλοκαίρι του 2016, ώστε να αποφύγει το μένος τους όταν έριξε στην Συρία μπαμπέσικα ένα ρωσικό μαχητικό και τζιχαντιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ στην γη τον Ρώσο πιλότο.

Όπως το είπαν οι άγιοι μας " η αλεπού δίπλα μας με τις εξυπνάδες που κάνει θα πιαστεί στην φάκα" 

Αυτό βιώνουμε σήμερα και όλα αυτά συσχετίζονται με τα ανοικτά προβλήματα που δημιουργεί η τουρκία στο ΑΙΓΑΙΟ που τις τελευταίες ώρες παρασκηνιακά φτιάχνει νέες συμφωνίες - παζάρια με τους δυτικούς φίλους μας και πάντα προς όφελος της. 

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ το 2014  αναλυτές  μας επιστούσαν την προσοχή ότι αυτά που αρθρογραφούμε  είναι αίολα, αλλά εμείς επιμέναμε γιατί γνωρίζαμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του και ήδη ξεκινήσαμε να τα βιώνουμε.