Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Της εμφανίστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ και συνέλαβε.


 Φώτο και Βίντεο με την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να δακρυρροεί  σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ( 21Απριλίου 2021) το απόγευμα   στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Συγκλονιστικό νέο ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ. Της εμφανίστηκε και της χάρισε το δώρο της τεκνοποιίας.

Όλα τα Θαυμάσια  που γίνονται ομολογούν ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ  

Η ΜΗΤΕΡΑ της ΑΥΤΟΖΩΗΣ, κάνει μητέρα νέας ζωής,  μια πιστή κοπέλα που την επικαλέστηκε ως ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ.

Εν ολίγοις σας μεταφέρουμε τα παρακάτω:

Η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ συνεχίζει να κλαίει, αλλά και να θαυματουργεί.

Και αυτή είναι η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ μας σε τούτους τους δίσεκτους καιρούς, ότι δεν θα μας αφήσει, αλλά θα είναι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των παιδιών της.

Στο όμορφο γαλαζοπράσινο νησί της Σκοπέλου, το αγιασμένο μέρος του Αγίου Ιερομάρτυρος   Ρηγίνου επισκόπου του, ένα ζευγάρι εδαπάνησε χρόνο, χρήμα και κυρίως προσευχή για την πολυπόθητη τεκνοποιία, αλλά αυτή αργούσε.

Κάποια στιγμή έμαθαν, όπως πάρα πολλοί έμαθαν στα πέρατα της γης,  κυρίως μέσω του  διαδικτύου  για τα ΘΑΥΜΑΣΤΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα και επικαλέστηκαν την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ να τους βοηθήσει.

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  ταχέως τους διαμήνυσε για το ευχάριστο γεγονός ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ  στην κοπέλα, η οποία σε 25 μέρες συνέλαβε και υποσχέθηκε στην ΠΑΝΑΓΙΑ,  ότι μόλις ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις ( λόγω lockdown) να έρθει στην Αθήνα και να  την προσκυνήσει.

Αυτό είναι ένα από τα πιο πρόσφατα ΘΑΥΜΑΤΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ που έτσι την επικαλούνται πλέον  οι πιστοί στα πέρατα της Οικουμένης.

Η αδιάλειπτη χαριτόβρυτος δακρυρροή και η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας προκαλεί κύματα  ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ  σε όλους τους πιστούς, που με ικεσίες και προσευχές την επικαλούνται, να δώσει σωτήριες διεξόδους στα παγκόσμια αδιέξοδα της καθημερινότητας του καθενός και όλου του πλανήτη που βιώνει τις χειρότερες ιστορικές στιγμές του.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Με ΠΙΣΤΗ και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας