Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Η αλεπού δάγκωσε την αρκούδα και η αρκούδα δείχνει τα δόντια της.Βλέπετε δεν πιστεύαμε στους αγίους μας και σε αυτά που μας προείπαν , τώρα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε

 


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και όσο τρέχουν δεν θα τις προλαβαίνουμε και θα βρισκόμαστε πάντα πίσω - βλέπετε δεν πιστεύαμε στους αγίους μας και σε αυτά που μας προείπαν , τώρα θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε  Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 

" Επίθεση ρωσικών ΜΜΕ σε Ερντογάν: “Τα όπλα της ειρήνης”

Σε ρωσικά ΜΜΕ αναφερόταν σχετικά:

“Ένας νέος εξωτερικός παίκτης έχει παρέμβει ενεργά στην κλιμακούμενη σύγκρουση στο Ντονμπάς. Αυτός ο παίκτης είναι η Τουρκία όπου ο Ουκρανός πρόεδρος πήγε εκεί το Σάββατο.

Οι δύο τους συνομίλησαν για στρατιωτικές συμφωνίες ενώ η άφιξη Ζελένσκι συνέπεσε με την συνεδρίαση του Υψηλόβαθμου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος βρήκε υποστήριξη σχεδόν σε όλα τα βασικά ζητήματα γι αυτόν ενώ ανακοινώθηκε μια ‘Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου” και η “Πλατφόρμα της Κριμαίας” για την επιστροφή της στην Ουκρανία.

Η Ρωσία διέκοψε τις πτήσεις προς Τουρκία

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός, Tatyana Golikova, ανακοίνωσε πριν λίγο πως “Η Ρωσία διακόπτει όλες τις κανονικές πτήσεις και τις πτήσεις τσάρτερ προς την Τουρκία από 15 Απριλίου μέχρι 1η Ιουνίου.

Λάβαμε μία απόφαση για περιορισμό τόσο των κανονικών πτήσεων όσο και των πτήσεων τσάρτερ από την Ρωσία προς την Τουρκία και το αντίστροφο. Η διακοπή ξεκινά από 15 Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι 1η Ιουνίου

Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για τις πτήσεις που θα οργανωθούν για την επιστροφή των Ρώσων πολιτών προς το έδαφος της Ρωσίας, για την κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα του Ακούγιου.

Συμβουλεύω τους “tour operators” να διακόψουν την πώληση τουριστικών πακέτων για τις ημερομηνίες αυτές.

Λαβρόφ προς Ερντογάν : Ούτε να το διανοηθείς

Οπως αναφέραμε πριν λίγο, ο Σεργκέι Λαβρόφ υπήρξε λάβρος απέναντι στην Τουρκία εξαιτίας των υποσχέσεων που έδωσε ο Ερντογάν προς τον Ουκρανό ομόλογο του Ζελένσκι, μια από τις οποίες ήταν και η επιπλέον πώληση τουρκικών drone’ s στην Ουκρανία.

«Προτρέπουμε άμεσα όλες τις χώρες οι οποίες έχουν επικοινωνία, μεταξύ αυτών και η Τουρκία, να αναλύουν την κατάσταση και τις δίχως όρια μιλιταριστικές δηλώσεις του καθεστώτος στο Κίεβο.

Τους προειδοποιούμε να μην δίδουν τροφή σε αυτά τα μιλιταριστικά αισθήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/roso-tourkiki-krisi-h-moscha-eplixe-tin-tourkiki-oikonomia-ekleise-ta-synora-me-tin-tourkia-na-epistrepsoun-piso-oi-rosoi-polites/

Δύο αντιτορπιλικά των ΗΠΑ πλέουν με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα για 21 μέρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_44.html?fbclid=IwAR1QM8yB61cfiQOHQdqQVh40jlKjtiMVCVMlly6zzKpVG_umCBp9P7oYRuw


"Από τον Ιμπραήμ Καραγκούλ (Ibrahim Karagül) , αρχισυντάκτη της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Şafak.

«Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες εναντίον της Τουρκίας. Όλες οι προετοιμασίες στοχεύουν στην πολιορκία, τη διακοπή και τη σύλληψη της Τουρκίας. Πρόκειται για εντελώς δυτικές επιχειρήσεις που στοχεύουν στον περιορισμό της «ανόδου της Τουρκίας». Αυτό μας παρείχε απτή απόδειξη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη έχουν ένα εκτεταμένο σχέδιο εναντίον της Τουρκίας σε όλα τα χερσαία σύνορα, σε όλες τις θάλασσες και σε πολλά μέρη της περιοχής, ότι θα κάνουν την Τουρκία να πληρώσει υψηλό τίμημα για απόσπαση από τη Δύση και σφυρηλατεί τη δική του πορεία», δηλώνει ο Τούρκος συντάκτης.

«η κατοχή της Κριμαίας από την Ρωσία, τα σχέδιά της να προσαρτήσει η ίδια την Κριμαία και να χωρίσουν τις ανατολικές περιοχές από την Ουκρανία οδήγησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα».

«Η Ρωσία πρόσφερε στη Δύση τη δικαιολογία που ήθελαν. Η Ουκρανία δεν είχε άλλη επιλογή από το να στραφεί στη Δύση για βοήθεια. Όταν αυτή η χώρα έφτασε στο σημείο της κατάρρευσης και η ρωσική επέκταση έγινε ασταμάτητη, ήταν ήδη γνωστό ότι το Κίεβο θα χτυπήσει όλες τις πόρτες για να υπερασπιστεί την εδαφική του ακεραιότητα. 

»Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ έχουν εδώ και πολύ καιρό ένα σχέδιο δράσης για την επίλυση της κρίσης του Εύξεινου Πόντου που ξεπερνά τη ρωσο-ουκρανική κρίση. 

Τώρα αυτή η πρόκληση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της », γράφει ο Καραγκούλ.

«Όλες οι απειλές που μας απευθύνονται είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μπορεί να θέλουν να στηρίξουν την Ουκρανία και να κρατήσουν σε απόσταση τη Ρωσία από τη Δύση. 

»Ωστόσο, θα ωθήσουν επίσης την Τουρκία σε μια καταστροφική επιλογή. Πρόκειται να κλιμακώσουν τις εντάσεις στη Μαύρη Θάλασσα σε τέτοιο βαθμό που θα ζητηθεί από την Τουρκία:

 «Είσαι μαζί μας ή με τη Ρωσία;» γράφει ο Καραγκούλ." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_12.html?fbclid=IwAR162-8wKwEQg9lTC_7u7ZfWJMxin9J2ty3b_p2OF-oF0XTaRhztIhi8lFg#more