Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ο Ταξιάρχης ανοίγει τα μάτια σε Εκκλησία στην Κερατέα

 


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου κάνει λόγο για συνεχείς εμφανίσεις και θαύματα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη του Λαυριώτη ο οποίος εμφανίζεται και λέει :
 " Εδώ θέλω να είναι η θέση μου" τραβώντας μια καρέκλα και κάθισε σε ένα σημείο όπου έγινε η αγιογραφία του και σύντομα και τα εννέα τάγματα.
Όπως αναφέρουν οι Ιερείς του Ναού, αυτό δείχνει ότι έχουμε ελπίδα για καλύτερες ημέρες, ενώ επίσης εμφανίζεται και μας υποδεικνύει που να βάλουμε τα πράγματά του.

Συνεχείς εμφανίσεις του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη του Λαυριώτη. Όπως αναφέρει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

φώτο από https://www.lavreotikifoni.com/agios-ioudas-thaddaios-oles-oi-ekklisi/

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα.

Είναι η πρώτη  Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ektakto-o-taxiarchis-anigi-ta-matia-se-ekklisia-stin-keratea-foto/?fbclid=IwAR0oG0SqPLCOnPfASVa0RajCILKMCVglZYu3l1kq5qgmDpxsTP0YXZ6VG3k

"Για όποιον επισκεφθεί το προσκύνημα στον ιερό χώρο που υπάρχουν δύο εκκλησίες του Αγίου θα λάβει την ευλογία από την μικρή εκκλησία που είναι στο κεραμιδί χρώμα και είναι προσκύνημα του Αγίου εδώ και δέκα χρόνια, λειτουργείται, εορτάζεται και έχουν γίνει μεγάλα θαύματα."  

http://www.agiosioydasthaddaios.gr/

Πολλά  τα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ αλλά η μετάνοια που;

Μόνο με την έμπρακτη μετάνοια θα δούμε τις σωτήριες λύσεις.