Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

οι φαρμακοβιομηχανίες αποκαλύπτουν - τρίτο εμβόλιο ( δόση ) για φέτος και εμβολιασμός κάθε χρόνο - ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ

 


ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ή τα αγνοεί;

" Συνιδρύτρια BioNTech για κορονοϊό: Θα χρειαστεί τρίτη δόση εμβολίου και ετήσιος εμβολιασμός

Η επικεφαλής ιατρική υπάλληλος της BioNTech δήλωσε στο CNBC την Τετάρτη ότι οι άνθρωποι θα χρειαστούν πιθανώς και τρίτη δόση εμβολίου, καθώς η προστασία κατά του ιού εξαφανίζεται, συμφωνώντας με προηγούμενα σχόλια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά.

Η Δρ. Οζλέμ Τουρετζί, συνιδρύτρια και CMO της BioNTech, η οποία ανέπτυξε ένα εμβόλιο με την Pfizer, είπε ότι αναμένει επίσης ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού σε ετήσια βάση, όπως για την εποχιακή γρίπη. Αυτό συμβαίνει επειδή, είπε, οι επιστήμονες αναμένουν ότι η ανοσία που προκαλείται από εμβόλια έναντι του ιού θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.capital.gr/diethni/3540729/sunidrutria-biontech-gia-koronoio-tha-xreiastei-triti-dosi-emboliou-kai-etisios-emboliasmos

ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ  Ο ΑΡΙΖΟΝΤΗΣ έλεγε  "αυτό που θα ζήσετε δεν είναι ένας εφιάλτης, αλλά μια καθημερινότητα που όσο πάει θα επιδεινώνεται" 

για το https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com