Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ρωσία προς ΗΠΑ: “Για το καλό σας κρατήστε τα πολεμικά σας πλοία μακριά από την Κριμαία”

 

φώτο από /english.pravda

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Φαίνεται ότι το κτύπημα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν δούλεψε σαν πυροκροτητής εξελίξεων βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/blog-post_30.html

" Η Ρωσία αναστέλλει την εναέρια επικοινωνία με την Τουρκία" 
Читайте больше на https://english.pravda.ru/news/world/48388-russia_turkey/

" Η Μόσχα αποκάλυψε το σχέδιο της Ουάσινγκτον να δώσει στη Ρωσία ένα «κομμάτι» της Ουκρανίας σε αντάλλαγμα για το κλείσιμο του έργου Nord Stream 2 και τις «κοσμικές κυρώσεις» κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η αντιπαράθεση θερμαίνεται γρήγορα.

Οι ΗΠΑ δεν είναι αντίπαλος, αλλά εχθρός

Μετά από σκληρές δηλώσεις του Ντμίτρι Κοζάκ, εκπροσώπου της διοίκησης του Ρώσου προέδρου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ πήρε τη σειρά.

Για πρώτη φορά στη νέα ιστορία της Ρωσίας, η Μόσχα χαρακτήρισε την Ουάσινγκτον αντίπαλο.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο αντίπαλός μας που κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει τη θέση της Ρωσίας στη διεθνή σκηνή. Δεν βλέπουμε άλλα στοιχεία στην προσέγγισή της απέναντί ​​μας", δήλωσε ο Ριάμπκοφ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 13 Απριλίου." 

Читайте больше на https://english.pravda.ru/world/147502-usa_ukraine_russia/

Το Κανάλι της Κωνσταντινούπολης μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για τον Ερντογάν https://www.capital.gr/bloomberg-view/3538396/to-kanali-tis-konstantinoupolis-mporei-na-apodeixthei-moiraio-gia-ton-erntogan

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/