Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ -Πριν από λίγο στο BBC " το Ιράν θα εκδικηθεί το Ισραήλ με ισοδύναμο χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του"



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ και ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ όπως είναι και οι αλυσιδωτές ραδιενεργές εκρήξεις. 

Το Ιράν ορκίζεται εκδίκηση για «ισραηλινή» επίθεση στον πυρηνικό χώρο του Natanz

" Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η χώρα του θα "εκδικηθεί" για επίθεση σε υπόγειο πυρηνικό χώρο, για την οποία κατηγόρησε το Ισραήλ.

Ιρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η μονάδα εμπλουτισμού ουρανίου Natanz ήταν ο στόχος της «πυρηνικής τρομοκρατίας» την Κυριακή, αφού ανέφεραν αρχικά μια διακοπή ρεύματος.

Νέες προηγμένες φυγόκεντρες για εμπλουτισμό ουρανίου μόλις ενεργοποιήθηκαν εκεί.

Το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει, αλλά το δημόσιο ραδιόφωνο ανέφερε πηγές πληροφοριών που ανέφεραν ότι ήταν μια επιχείρηση στον κυβερνοχώρο της Μοσάντ.

Είπαν ότι έχει  προκαλέσει πιο εκτεταμένες ζημιές από ό, τι ανέφερε το Ιράν.

Αξιωματούχοι πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσαν στους New York Times, ότι μια μεγάλη έκρηξη είχε καταστρέψει εντελώς το ανεξάρτητο εσωτερικό σύστημα τροφοδοσίας που τροφοδοτεί τις φυγοκεντρικές συσκευές μέσα στην υπόγεια εγκατάσταση. Εκτίμησαν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον εννέα μήνες για να επαναληφθεί ο εμπλουτισμός εκεί.

Το πρακτορείο ειδήσεων Nour News του Ιράν, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, εν τω μεταξύ ανέφερε μια πηγή στο υπουργείο Πληροφοριών ότι ότι εντοπίστηκε ο "κύριος δράστης" πίσω από τη διακοπή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και ότι "λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη αυτού  του ατόμου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56715520

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ...

ΤΩΡΑ στο ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ - Χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα του  ΙΡΑΝ - ξεκινάει η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ; βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/blog-post_30.html

Ο όσιος γέροντας Θεόδωρος ο αγιοφαραγγίτης δεν  είπε ότι θα βομβαρδιστούν τα πυρηνικά του Ιράν, αλλά ότι θα χτυπηθεί το πυρηνικό του πρόγραμμα , όπως έγινε πριν λίγες ώρες με κυβερνοεπίθεση βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/2009.html

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ...

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας