Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

" την Αμερική δεν μπορεί να την πειράξει ανθρώπινο χέρι, αλλά θα δοκιμαστεί από φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα" είπαν κατά καιρούς Πατέρες και Μητέρες της Εκκλησίας μας και σήμερα έσκασε ένα ηφαίστειο στα πόδια της κάτω.

 



Οι αρχές του νησιού της Καραϊβικής, το μεγαλύτερο του αρχιπελάγους του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων, εξέδωσαν νωρίτερα μια εντολή εκκένωσης για όσους ζούσαν πολύ κοντά στο ηφαίστειο. από τον 

Μια δραματική έκρηξη έπληξε το ηφαίστειο La Soufriere στο νησί του Αγίου Βικεντίου, λίγες μόνο ώρες μετά την παραγγελία εκκένωσης από τις αρχές. Το βίντεο της τεκτονικής εκδήλωσης έχει κοινοποιηθεί στα κοινωνικά μέσα. Στο βίντεο, ένα τεράστιο σύννεφο καπνού και στάχτης φαίνεται να κυματίζει πάνω από το ηφαίστειο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του σεισμικού κέντρου του Πανεπιστημίου των Δυτικών Ινδιών, ο πυλώνας της τέφρας θα μπορούσε να φτάσει τα 10 χιλιόμετρα και θα μπορούσαν να ακολουθήσουν περισσότερες εκρήξεις.

https://sputniknews.com/world/202104091082584104-tower-of-smoke-and-ash-rise-into-sky-as-la-soufriere-volcano-erupts-on-saint-vincent---video/

Potente y agresiva erupción del volcán la Soufrière en la isla caribeña de San Vicentean Vicente

10
1
Κοινοποίηση αυτού του Tweet