Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

" θα φαίνεται ότι ανάβει στην Ουκρανία, αλλά για να ετοιμαστούν καλύτερα θα πάρουν χρόνο ανάβοντας φωτιά στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Βαλκάνια" ΒΙΝΤΕΟ

 

Φώτο από https://www.echedoros-a.g

Οι πονηρές κινήσεις του σουλτάνου να αναθεωρήσει την συνθήκη του Μοντρέ που διέπει τα ΣΤΕΝΑ με το άνοιγμα του καναλιού της Κωνσταντινούπολης έχει φέρει αναστάτωση στην ρωσική πλευρά που ετοιμάζεται στην Αν. Ουκρανία.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Με την μεταφορά των πεδίων αντιπαράθεσης στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας , των Στενών ( δυσκολία στην διέλευση των ρωσικών πολεμικών) αλλά και αυτή του ΑΙΓΑΙΟΥ( ανοικτές οι θρασύτατες διεκδικήσεις των τούρκων)  οι Δυτικοί θα πάρουν χρόνο για να ετοιμαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν κατάλληλα την Ρωσική Μηχανή στην Αν. Ουκρανία.

" Οι αερομεταφερόμενες στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν ξεκινήσει ασκήσεις μεγάλης κλίμακας με τη συμμετοχή 30.000 στρατιωτών, γράφει ουκρανικό δημοσίευμα.

«Συνολικά, περισσότεροι από 30.000 αλεξιπτωτιστές συμμετείχαν στην επιθεώρηση, η οποία πραγματοποιείται από τις 6 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου φέτος», πρόσθεσε ο ρωσικός στρατός.

Όπως επισημαίνει το ουκρανικό δημοσίευμα στην άσκηση συμμετέχουν όλες οι μονάδες της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μετέφερε σημαντικές δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τον αριθμό των τακτικών  στρατιωτικών ομάδων  στα σύνορα.

Μάλιστα, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας προειδοποίησε ότι « δεν αποκλείεται η απόπειρα προώθησης των ρωσικών δυνάμεων κατοχής βαθιά στο έδαφος της Ουκρανίας».

 Επιπλέον, το Κρεμλίνο ενεργεί για να δημιουργήσει πλαστές προφάσεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εισβολή." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_32.html#more

1 Απριλίου του 2021 επισημαίνουμε:  
Γέροντας " αυτό που πάει να ανάψει αυτές τις ώρες στην Ουκρανία, θα το σβήσουν πριν καν ανάψει με μια φωτιά στα Βαλκάνια ή στο ΑΙΓΑΙΟ ή και στα δύο"βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/blog-post_8.html

Ο Γέροντας αυτός που μας είπε "αυτό που πάει να ανάψει αυτές τις ώρες στην Ουκρανία, θα το σβήσουν πριν καν ανάψει με μια φωτιά στα Βαλκάνια ή στο ΑΙΓΑΙΟ ή και στα δύο" ήταν κάθετος και στα υπόλοιπα λεγόμενα του:

-" έχουν λυσσάξει οι μεγάλοι να συγκρουστούν αλλά για να μην πειραχτούν  οι Ευρωπαικές μεγαλουπόλεις από συντριπτικά πλήγματα , θα προτιμήσουν να βάλουν άλλους για αυτούς να συγκρουστούν μεταξύ τους και οι ευκαιρίες τώρα είναι στα Βαλκάνια και στο ΑΙΓΑΙΟ" 

-" μέσα από μικρότερες φωτιές θα θελήσουν να τακτοποιήσουν λογαριασμούς που έχουν" 

-" ας προσέξει η Ελλάδα , δεν της χρειάζονται νέες περιπέτειες" 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας