Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Για ποιον φορτώνει η ΚΡΙΜΑΙΑ; για την Ουκρανία και το Κίεβο ή για την τουρκία και την ΠΟΛΗ; ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

 Αυτό το ερώτημα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Από την μια βλέπουμε την Ρωσία να περικυκλώνει την Ουκρανία, αλλά προς το παρόν να μην κάνει καμία ενέργεια και από την άλλη πλευρά να επιδεινώνονται μέρα με την ημέρα οι ρωσοτουρκικές σχέσεις. Το αποκορύφωμα αυτής της τραγωδίας θα είναι όταν η τουρκία πειράξει την διέλευση των Ρωσικών πολεμικών μέσω των Στενών και διευκολύνει με αναθεώρηση της Συνθήκης του Μοντρέ ( βλ. πρόθεση διάνοιξης του καναλιού της Κωνσταντινούπολης ) την διέλευση και την μακροχρόνια παραμονή των πολεμικών σκαφών του ΝΑΤΟ μέσα στην Μαύρη Θάλασσα

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


"Αυτές οι φωτογραφίες αποκάλυψαν επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal» ότι μαχητικά αεροσκάφη Su-30 παρατάσσονται σε διάδρομο σε μια αεροπορική βάση στη χερσόνησο της Κριμαίας, και αυτά τα αεροπλάνα δεν ήταν εκεί στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με όσα εμφανίστηκαν στα πλάνα των δορυφορικών εικόνων.


Επιπλέον, οι φώτο  έδειξαν αρκετές ρωσικές στρατιωτικές μονάδες στην Κριμαία, όπως αεροπορικές δυνάμεις, θωρακισμένες μονάδες, ελικόπτερα επίθεσης, επανδρωμένα αεροσκάφη αναγνώρισης, εξοπλισμός μπλοκαρίσματος και στρατιωτικό νοσοκομείο.

Δείχνει επίσης τη στάση των αεροσκαφών Su-34, Su-30, Su-27, Su-25 και Su-24 αλλού στην περιοχή.


Al Arabiya ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_537.html#more