Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Οι επιστήμονες του Πενταγώνου αποκαλύπτουν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει το COVID-19 στο σώμα σας ΠΡΙΝ δείξετε συμπτώματα και ένα φίλτρο που εξάγει τον ιό από το αίμα

 


Από τον Harriet Alexander For Dailymail.com

03:40 12 Απρ 2021, ενημερώθηκε 07:15 12 Απρ 2021
  • Επιστήμονες στη μυστική μονάδα του Πενταγώνου ερευνούν ιούς και αναπτύσσουν πανδημικές θεραπείες 
  • Εργάζονται στο Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και σε άλλα εργαστήρια του Πενταγώνου
  • Οι ομάδες του DARPA είδαν το COVID-19 να μολύνει 1.271 στο USS Theodore Roosevelt καθώς ο ιός εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτα
  • Σε απάντηση έχουν αναπτύξει ένα μικροτσίπ για την ανίχνευση ασυμπτωματικών COVID σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ένα ξέσπασμα
  • Το τσιπ εισάγεται κάτω από το δέρμα και ενεργοποιεί έναν αισθητήρα εάν το COVID μολύνει το σώμα 
  • Η DARPA έχει επίσης δημιουργήσει ένα φίλτρο που μπορεί να απομακρύνει τον ιό COVID από το αίμα όταν συνδέεται με αιμοκάθαρση
  • Εργάζονται σε ένα εμβόλιο που θα λειτουργούσε κατά όλων των κοροναϊών, ακόμη και αυτών που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί
  • Η ομάδα κατάφερε επίσης να κατασκευάσει αντισώματα κατά της Ισπανικής Γρίπης 

Οι επιστήμονες του Πενταγώνου που εργάζονται μέσα σε μια μυστική μονάδα που δημιουργήθηκε στο ύψος του Ψυχρού Πολέμου, δημιούργησαν ένα μικροτσίπ που θα εισαχθεί κάτω από το δέρμα, το οποίο θα ανιχνεύσει τη μόλυνση COVID-19 και ένα επαναστατικό φίλτρο που μπορεί να απομακρύνει τον ιό από το αίμα όταν συνδέεται με μηχανή αιμοκάθαρσης.

Η ομάδα του Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) εργάζεται εδώ και χρόνια για την πρόληψη και τον τερματισμό των πανδημιών.

Αξιολογούν τα ζητήματα και καταλήγουν σε έξυπνες λύσεις, οι οποίες κατά καιρούς εμφανίζονται περισσότερο από ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας παρά από εργαστήριο εργασίας.

Μία από τις πρόσφατες εφευρέσεις τους, ανέφεραν στα 60 Λεπτά  την Κυριακή το βράδυ, ήταν ένα μικροτσίπ που ανιχνεύει μόλυνση από COVID σε ένα άτομο προτού μπορέσει να γίνει ένα ξέσπασμα.  

Το μικροτσίπ είναι βέβαιο ότι προκαλεί ανησυχίες σε ορισμένους σχετικά με μια κυβερνητική υπηρεσία που εμφυτεύει ένα μικροτσίπ σε έναν πολίτη.

Αξιωματούχοι που μίλησαν στην ομάδα των 60 λεπτών είπαν ότι το Πεντάγωνο δεν θέλει να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση.

Δεν δόθηκε πιο λεπτομερής εξήγηση. 

Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Matt Hepburn, ένας γιατρός μολυσματικών ασθενειών του στρατού που οδηγεί την ανταπόκριση του DARPA στην πανδημία, έδειξε στην ομάδα των 60 λεπτών ένα τζελ που μοιάζει με ιστό, σχεδιασμένο για να ελέγχει συνεχώς το αίμα σας.

ΠΗΓΗ https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/amp/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR3UuOcfv2_esLU86XarMSDpFeUXPLQuOq4uTvptvMpCrBJyHtPPJIFA33I