Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Ποιο εμβόλιο θα φέρει την κανονικότητα, το πρώτο , το δεύτερο , το τρίτο ή το νιοστό;


Νέα μετάλλαξη από την Ινδία- αρχίζει  ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ- πάλι ανοικτά σύνορα - νέες επαναμολύνσεις  - πάλι μετά lockdown; 

" Σε επιφυλακή βρίσκονται οι βρετανικές υγειονομικές αρχές εξαιτίας νέας μετάλλαξης που έχει εμφανιστεί στον πληθυσμό.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασε το βρετανικό σύστημα υγείας, ανιχνεύτηκαν 77 περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από παραλλαγή, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία και είναι γνωστή με την κωδική ονομασία B.1.617.
Όπως εκτιμούν οι ειδικοί, η μετάλλαξη κρίνεται ιδιαίτερα μεταδοτική, ενώ εκτιμάται πως η δραματική αύξηση του ιικού φορτίου στην Ινδία οφείλεται στο συγκεκριμένο στέλεχος που επιταχύνει τη διάδοση.
Οι ινδικές αρχές γνωστοποίησαν, πάντως, πριν από ένα 24ωρο, ότι εντόπισαν πάνω από 198.000 περιστατικά της νέας μετάλλαξης, γεγονός που σημαίνει ότι η παραλλαγή έχει προσβάλλει πάνω από το ένα τρίτο του πλανήτη.

Οι υγειονομικές αρχές ερευνούν τον βαθμό μεταδοτικότητας της μετάλλαξης, ενώ αναπάντητο ερώτημα παραμένει το κατά πόσο επηρεάζει το εμβόλιο." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

" Μπουρλά: Τρίτη δόση εμβολίου σε 6 έως 12 μήνες μετά τις δύο πρώτες" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 


Δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου:


" Το εμβόλιο μας προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς της κανονικότητας της ζωής μας και την ανθρώπινη αγκαλιά που τόσο πολύ μας έχει λείψει.

Εμείς οι κληρικοί, πρέπει πρώτοι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να φροντίσουμε να αντιληφθούν όλοι και όλες ότι η διδασκαλία του Ευαγγελίου παραποιείται και χαλκεύεται από όσους, αφελώς ή ιδιοτελώς, επιχειρούν, με τερατολογίες, μυθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, να παραπλανήσουν και να εκφοβίσουν συνανθρώπους μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/42971-ieronymos-to-emvolio-mas-prosferei-ti-dynatotita-epanaforas-tis-kanonikotitas

ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ; 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ή ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ή ΤΟ ΤΡΙΤΟ ή το νιοστό;

ΠΟΣΟ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ και ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ;

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας