Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ο θάνατος έρχεται από την Δύση;

 


φώτο από  https://www.iefimerida.

Επιστήμονες φίλοι από τις ΗΠΑ μας έλεγαν το προηγούμενο διάστημα "ας ευελπιστούμε το εμβόλιον της Johnson & Johnson να είναι ως μονοδοσικό καλλίτερο και δίχως πολλές παρενέργειες όπως τέτοιες  παρουσιάστηκαν με τα άλλα εμβόλια" και εμείς τους επισημαίναμε κάτι το οποίο γράψαμε πριν καιρό ότι "με την πανδημία αυτή η κλασσική ιατρική πέθανε και οι ευσυνείδητοι γιατροί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση απέναντι σε προθέσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα" 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΙ σήμερα ήρθαν και επισήμως τα άσχημα μαντάτα.

Αν λένε τέτοια για το πρόβλημα που προέκυψε  φαίνεται ότι αυτό  μπορεί να είναι δέκα παραπάνω φορές χειρότερο. 

Ανατροπή: Αναστέλλονται στις ΗΠΑ οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson λόγω περιστατικών θρόμβωσης

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναμένεται να ζητήσουν τη διακοπή της χορήγησης του μονοδοσιακού εμβολίου της Johnson & Johnson στις ΗΠΑ λόγω περιστατικών θρομβώσεων σε έξι γυναίκες.

Οι δύο ομοσπονδιακές αρχές θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το εμβόλιο της J&J σε ομοσπονδιακές υπηρεσίας και θα παροτρύνουν τις Αρχές των πολιτειών να κάνουν το ίδιο, σύμφωνα με αξιωματούχους που ενημερώθηκαν σχετικά με την απόφαση, αναφέρουν οι New York Times. Επτά εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν λάβει το εμβόλιο Johnson & Johnson, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις το 0,0001% αυτών που εμβολιάστηκαν είχαν την ανεπιθύμητη αντίδραση. Ένας τύπος θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο που ονομάζεται θρόμβωση εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου παρατηρήθηκε σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων σε έξι γυναίκες ηλικίας 18 έως 48 ετών. Μια εξ’ αυτών κατέληξε και μια δεύτερη νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Νεμπράσκα. Σύμφωνα με το CDC άλλες εννέα εκατομμύρια δόσεις έχουν σταλεί για διανομή στις Πολιτείες." 

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/kosmos/anastellontai-stis-ipa-oi-emboliasmoi-me-johnson-johnson-logo-peristatikon-thrombosis

Οι Θεοφόροι ΠΑΤΕΡΕΣ μας είπαν πολλά σχετικά, άλλα οι πατριοί μας συστήνουν να εμβολιαστούμε για το καλό του πλησίον μας γνωρίζοντας και επιστημονικά πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό αυτόν στους ανεμβολίαστους. 

Οι δεύτεροι για αυτό πρέπει να φορούν μάσκα, αλλά κατά τα λεγόμενα μπορεί να νοσήσουν πάλι αλλά δεν θα " πεθάνουν" . 

ΚΑΙ το ερώτημα είναι αν οι πατριοί στην περίπτωση αυτή δεν συγκαταλέγουν στην νουθεσία τους δηλ.  αυτή περί  της αγάπης του πλησίον και τους εμβολιασμένους που μπορεί να διασπείρουν τον ιό;

Όσο αφορά το ¨ντουβάρι της ανοσίας¨ που "ευαγγελίζονται"  να μας απαντήσουν σε ποιου στελέχους παραλλαγής - μετάλλαξης του Covid-19 ανοσία αναφέρονται ; και μάλιστα αυτό το τοίχος ανοσίας θα κρατήσει για κάποιους μήνες, όταν θα πρέπει να ξαναεμβολιαστούμε σε λίγο καιρό πάλι για να αντιμετωπιστούν και οι νέες μεταλλάξεις. ( μας είπαν ότι εμφανίστηκε και άλλη μετάλλαξη στην Νιγηρία) 

ΚΟΙΝΩΣ ΜΥΛΟΣ 

Όπως το Βυζάντιο έκανε το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έτσι και η ΕΥΡΩΠΗ έκανε την Αμερική ( ΗΠΑ) 

Ευρώπη και ΗΠΑ ίσον ο πολιτισμός της Δύσης.

 Οι Ευρωπαίοι οικοδόμησαν την ένωση με το θάνατο και έκαναν το συμβόλαιο με τον πάπα. Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο γεγονός στην ιστορία του άνθρωπου τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο. Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο. Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων. Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής. Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη…." 

Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη».

ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας