Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΤΩΡΑ στο ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ - Χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα του ΙΡΑΝ - ξεκινάει η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ;

 


Φώτο από 

https://www.bbc.com/

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Μ ΑΝΑΤΟΛΗ και το ΙΡΑΝ. 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ

EKTAKTO: To Iσραήλ έπληξε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Μεγάλη ζημιά στις συσκευές φυγοκέντρησης - Τεχεράνη: "Είναι πυρηνική τρομοκρατία"

    " ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ λέει ο πρόεδρος του Ιράν" ΠΗΓΗ  

Ιράν πυρηνικό: «Τρομοκρατική πράξη» σε υπόγεια εγκατάσταση Natanz

 ΠΗΓΗ https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56708778


Με κυβερνοεπίθεση χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Την ίδια στιγμή τουρκικά και διεθνή μέσα διαρρέουν πληροφορίες ότι επίκειται αστάθεια στην τουρκία και ότι η θέση του σουλτάνου είναι επισφαλής.

Είναι μια παράξενη συγκυρία χρονικά που δένει με τα λεγόμενα της προφητείας που αναφέρει στο παρακάτω βίντεο ο Πανιερώτατος Νεόφυτος Μόρφου... είδομεν τα επόμενα 24ωρα 
Γέρων Θεόδωρος « θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίαςτου Ιράν.

 ΚΥΡΙΑΚΗ απόγευμα 11η Απριλίου , κάποιοι έπιναν το καφέ τους  την ώρα που μαθαίναμε τις παραπάνω εξελίξεις.
Όμως το πιο συγκλονιστικό είναι ότι  ο όσιος γέροντας Θεόδωρος ο αγιοφαραγγίτης δεν είπε, ότι θα βομβαρδιστούν τα πυρηνικά του Ιράν, αλλά ότι θα χτυπηθεί το πυρηνικό του πρόγραμμα , όπως έγινε πριν λίγες ώρες με κυβερνοεπίθεση δηλ. ο Γέροντας κυριολεκτούσε. (ΑΝΑΝΕΩΣΗ νέες πληροφορίες εικάζουν ότι το χτύπημα έγινε με φυτευτή βόμβα) 
(ανανέωση)" Ένα συμβάν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ στο Ιράν που σημειώθηκε σήμερα προκλήθηκε από μια ενέργεια "πυρηνικής τρομοκρατίας", δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ατομικής ενέργειας της χώρας Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο οποίος πρόσθεσε πως η Τεχεράνη διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει δράση εναντίον των δραστών.
Η δημόσια ραδιοφωνία του Ισραήλ, Kan, μετέδωσε, επικαλούμενη πηγές υπηρεσιών πληροφοριών, την εθνικότητα των οποίων δεν αποκάλυψε, πως η ισραηλινή κατασκοπευτική υπηρεσία Μοσάντ πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση στις εγκαταστάσεις. Δεν υπάρχει επίσημο ισραηλινό σχόλιο για το συμβάν." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.capital.gr/diethni/3538248/iran-i-kratiki-tileorasi-metedose-oti-purinikes-egkatastaseis-epligisan-apo-tin-tromokratia 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας