Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

« το πρώτο ΠΑΣΧΑ με τις κλειστές εκκλησίες ήταν δοκιμασία , το δεύτερο ΠΑΣΧΑ με μέτρα (αλλαγής ωραρίων στις Ακολουθίες ) θα γίνει τιμωρία και ανατροπή; »

 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ  ΣΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ -ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ; Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" Δεν είναι δυνατή η εξάλειψη του κορωνοϊού και η ανθρωπότητα θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια μακροχρόνια συμβίωση μαζί του, σύμφωνα με τον Λόταρ Βίλερ, τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

«Ένας ιός ο οποίος μπορεί να μολύνει μεγάλο αριθμό ειδών ζώων δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Δεν είναι δυνατή, επομένως, η εξάλειψη του κορωνοϊού και η ανθρωπότητα θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια μακροχρόνια συμβίωση μαζί του», είπε σήμερα ο Λόταρ Βίλερ, προέδρος του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, στο 127ο συνέδριο της Γερμανικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας στη Στουτγκάρδη." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  https://www.kathimerini.gr/world/561336586/institoyto-rompert-koch-den-einai-dynati-i-exaleipsi-toy-koronoioy/

ΑΥΤΟΣ ΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ -ΑΛΛΑ ΘΑ  ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ  ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.