Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Η Στενότης των Στενών φέρνει ξένες δυνάμεις στην ΠΟΛΗ και ανατρέπει σύνορα κρατών.

 

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τα αμερικανικά πολεμικά πλοία ετοιμάζονται να περάσουν τα Δαρδανέλια και η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται εκρηκτική.
Ενώ ο σουλτάνος θέλει να αλλάξει το καθεστώς των όρων της συνθήκης του Μοντρέ με πρόσχημα το νέο κανάλι - διώρυγα που θέλει να ανοίξει παράπλευρα του Βοσπόρου.
 Οι Ρώσοι αντιδρούν σε όλα ακόμα και με επίσημες δηλώσεις από το Κρεμλίνο και  έχουν προκαλέσει εκτάκτως από χθες τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από την εποχή του Β΄ΠΠ.
Μέσα σε όλα αυτά το κουρδικό ( ανακήρυξη του σε πρώτη φάση στο Ιράκ και την Βόρειο Συρία) ωρίμασε και ετοιμάζεται να γίνει  παράγοντας αποσταθεροποίησης της τουρκίας που βράζει στο εσωτερικό της .
ΑΦΟΡΜΕΣ για να βγει η τουρκία στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ και να κάνει τις τρέλες της. Ταυτόχρονα  η ίδια η τουρκία εδώ και πολύ καιρό καταστρώνει σχεδιασμό να πυροδοτήσει το μπαρούτι των Βαλκανίων και να πάρουν τα βόλια και εμάς .
Τόσο καιρό Λαός και Στρατός πόσο ετοιμαστήκαμε σε όλα αυτά που ερχόταν και τώρα πλησίασαν ;
 Τόσα χρόνια κόμματα και αυτοί  που άλλαζαν τα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας μας πόσο φρόντισαν για την σφυρηλάτηση του Εθνικού φρονήματος και της Ομοψυχίας ;
Οι εξουσίες άραγε γνωρίζουνε που βηματίζουμε;
Φαίνεται ότι τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας του 21 θα τα βιώσουμε φέτος  δια ζώσης με πολεμικές λάμψεις και τέτοιους ήχους και όχι με παρελάσεις δίχως θεατές.  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας