Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ - ανοίγει μέτωπο από τα ξαφνικά μεταξύ Ρωσίας - τουρκίας.

 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ " Αυτό το μέτωπο θα δώσει πολλά επεισόδια ακόμη και την ώρα που θα βιώνουμε αντίστοιχα επεισόδια με την θρασύτητα της τουρκικής μηχανής στο ΑΙΓΑΙΟ. Αυτό το μέτωπο μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ακόμα και πολιτικής ανωμαλίας μέσα στην τουρκία μέχρι να γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ δηλ. την έξοδο των Ρώσων προς  τα ΣΤΕΝΑ. Οι ψηφίδες τώρα μπαίνουν στην σειρά και με ευκολία, γιατί έχουμε τον τυφλοσύρτη αλλά ουσιαστικά  ΦΩΤΟ- σύρτη των Αγίων Πατέρων μας που μας τα είπαν όλα . Λίγο κουράγιο ακόμα αδελφοί με προσευχή και μετάνοια και η δαιμονική μπόρα  που μας πλάκωσε θα φύγει πίσω" Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


"Η Ρωσία “τρίζει τα δόντια” στην Τουρκία και την προειδοποιεί για την υποστήριξη της στην Ουκρανία

Η Ρωσία ελπίζει ότι η Τουρκία άκουσε την προειδοποίηση, που είχε προ ημερών απευθύνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για την ανάγκη «να αναλυθούν οι πολεμοχαρείς δηλώσεις του Κιέβου και να μην τροφοδοτούνται οι μιλιταριστικές διαθέσεις της ουκρανικής κυβέρνησης», δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στην εβδομαδιαία ενημέρωση εκπροσώπων του Τύπου.
Η Ρωσίδα εκπρόσωπος κάλεσε τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν την περιοχή του Ντονμπάς (σ.σ. λεκάνη του Δον) στην Ανατολική Ουκρανία και να ρωτήσουν τους κατοίκους για το πώς βλέπουν την προώθηση πολεμικού εξοπλισμού προς την κυβέρνηση του Κιέβου.
«Θα σας πουν. Γιατί αυτό το γνωρίζουν όχι θεωρητικά. Το γνωρίζουν από την καθημερινή τους ζωή. Βγαίνουν στο δρόμο και πολλοί από αυτούς δεν επιστρέφουν σπίτι τους. Αυτοί δεν πολεμούν. Λόγος γίνεται για τους αμάχους πολίτες, για παιδιά… Αυτό είναι το πρόβλημα και η διαφορά αυτής της κατάστασης από πάρα πολλές άλλες. Θεωρούμε ότι η πώληση στην Ουκρανία από τις χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, εξοπλισμού και πολεμικών μέσων, μεταξύ άλλων και μη επανδρωμένων, δεν συμβάλλουν στην ειρηνική διευθέτηση στο Ντονμπάς», είπε η Μ.Ζαχάροβα, καλώντας και πάλι το Κίεβο να υλοποιήσει τις συμφωνίες του Μινσκ για την διευθέτηση της εμφύλιας σύρραξης στην Ανατολική Ουκρανία...

«Στην ‘Αγκυρα φυσικά είναι γνωστό ότι η ενθάρρυνση έξωθεν της πολεμοχαρούς γραμμής της κυβέρνησης του Κιέβου μας προκαλεί την πιο σοβαρή ανησυχία», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η Ρωσία πάντοτε υπογραμμίζει την ανάγκη να αποφεύγονται βήματα, μεταξύ άλλων και στην στρατιωτική-τεχνική συνεργασία, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιδείνωση της κατάστασης στο Ντονμπάς.»
δηλώνει  η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ."

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ και ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΑΧΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ( ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ )  ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. 
ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ.
ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑΣ   ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ. 
ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας