Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πριν ένα μήνα το ραντάρ ασκητή δίνει καλό στίγμα " άφησε την Ουκρανία, εδώ θα έχουμε γεγονότα μεγάλα"

 


ΠΩΣ θα απαντήσει η τουρκία σύντομα για την γενοκτονία των Αρμενίων στον Μπάιντεν;

 Μήπως μέσω Ελλάδος; 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πριν λίγες ώρες όλα άλλαξαν και το επισημάναμε:

 " Από σήμερα  ΚΥΡΙΑΚΗ των ΒΑΓΙΩΝ του 2021 δεν θα είναι τίποτε πια ίδιο στην περιοχή μας." 


Αυτή την στιγμή η τουρκία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο , να συνέλθει ώστε  να μπορέσει να διαχειριστεί την νέα κατάσταση.

    Η πίεση στον Ερντογάν είναι αφόρητη και στοχευμένη επιβαρύνοντας το ψυχοδυναμικό του φορτίο.

" Η Άγκυρα απειλεί για τη γενοκτονία των Αρμενίων: Θα απαντήσουμε στον Μπάιντεν σύντομα

Για “εξωφρενική” δήλωση του Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων κάνει λόγο ο Ιμπραχίμ Καλίν, σε δήλωση του στο Reuters.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: “Η Τουρκία θα ανταποκριθεί άμεσα στην εξωφρενική δήλωση του Μπάιντεν. Θα υπάρξει αντιδράσεις διαφορετικών προελεύσεων και βαθμίδων τις επόμενες ημέρες και τους επόμενους μήνες”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.onalert.gr/kosmos/apeilei-o-kalin-gia-ti-genoktonia-ton-armenion-tha-apantisoyme-ston-mpainten-syntoma/416213/

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η τουρκία του Ερντογάν  μαζί με την Ρωσία και την Κίνα συνιστούν τον άξονα του κακού για την Δύση.

Οι κινήσεις αντιπερισπασμού της τουρκίας προς τις ΗΠΑ ήδη κινούνται σε τοπικές αψιμαχίες στην Βόρειο Συρία και το Βόρειο Ιράκ, αλλά μέχρι  εκεί γιατί δεν μπορούν να δώσουν σαφή απάντηση στους Αμερικάνους.

Απομένει η Ελλάδα στα Δυτικά που λεκτικά την αναβαθμίζουν οι σύμμαχοι σε κόμβο στην Αν. Μεσόγειο.

Πολλοί άγιοι πατέρες εδώ και πολλά χρόνια μας προείπαν ότι " θα ερεθίσουν την τουρκία οι Δυτικοί για να κάνουν την δουλειά τους" 

ΚΑΙ η δουλειά τους είναι τα ενεργειακά του Αιγαίου και του Κρητικού πελάγους μαζί με τις διαδρομές των αγωγών. Πάνω σε αυτά η τουρκία θέλει να έχει μεγαλύτερο μερίδιο και ουσιαστικό  λόγο κάτι που δεν το επιθυμούν οι Ευρωπαίοι, αλλά και ούτε οι Ρώσοι.

Το σκηνικό στήθηκε.

Όλοι περίμεναν να ανοίξει το μέτωπο Ουκρανία, αλλά τώρα με την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων ανοίγει στην περιοχή μας.

Πριν μέρες όταν όλα ήταν έτοιμα να αρπάξουν φωτιά στην Αν. Ουκρανία το ραντάρ ενός ασκητή επιβεβαιώθηκε σε πρώτη φάση, δίνοντας καλό στίγμα.

 1 Απριλίου του 2021 επισημαίνουμε:  

Γέροντας " αυτό που πάει να ανάψει αυτές τις ώρες στην Ουκρανία, θα το σβήσουν πριν καν ανάψει με μια φωτιά στα Βαλκάνια ή στο ΑΙΓΑΙΟ ή και στα δύο"βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/blog-post_8.html

Και πράγματι στην Ουκρανία όλα φαίνονται  προς το παρόν ήσυχα.
Άλλα εδώ κάτι έρχεται ...


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδελφοί με τις υπομονές των αγίων μας γιατί οι δικές μας υπομονές δεν φτάνουν

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας