Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ερντογάν στον τουρκικό λαό: Ετοιμαστείτε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ( είδατε που διαβάζει προφητείες των αγίων μας ;)


ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

 "Ερντογάν στον τουρκικό λαό: Ετοιμαστείτε για πόλεμο!

Μιλώντας σε μια εκδήλωση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τον τουρκικό λαό να προετοιμαστεί για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η Συρία θα προκαλέσει τη σύγκρουση για τον  τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι κατασκευάζουν 20 βάσεις στη Συρία.

Αλλά, όπως φαίνεται ο Ερντογάν δεν εξέφρασε θυμό (οργή) για την Ελλάδα, αλλά υπογράμμισε ότι η χώρα του δεν χρειάζεται συμμάχους και ότι θα παράγει τα δικά της όπλα επειδή έχει «κακούς γείτονες».

Επιτέθηκε, ωστόσο, στην ΕΕ που υποστήριξε την Ελλάδα σε αυτήν την περίοδο κρίσης. Ο Πρόεδρος κάλεσε τον τουρκικό λαό να προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια.

 Ο Ερντογάν δήλωσε ότι τους δόθηκαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Όταν οι χώρες φυσικού αερίου και πετρελαίου έχουν προβλήματα, σίγουρα τις βοηθούν. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα, της γυρίζουν την πλάτη. Αλλά θα κάνουμε τις δικές μας θυσίες." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/04/blog-post_202.html#more

ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟMΑΣΤΕ;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ( ΒΛ. ΚΥΠΡΙΑΚΟ 74 και βγάλτε συμπεράσματα) 

Ο ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ " θα πάει σε πόλεμο για να ξεφύγει από εσωτερικούς εφιάλτες " 

Να γνωρίζατε πόσες φορές το επισημάναμε, όταν σκεφτόταν να μετατρέψει επί χρόνια την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε τζαμί;

" αν το κάνεις λέγαμε, ανοίγεις τις καταπακτές της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και θα βγουν όλα τα γεωπολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος"

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ  ΦΩΣ  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας