Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η αερομεταφερόμενη ΠΑΝΑΓΙΑ που νικά πάντα.


 Να μην κουράζονται πλέον οι γεωπολιτικοί αναλυτές γιατί πριν από αυτούς μίλησαν οι Πατερικοί αναλυτές του ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ. Οι προρρήσεις των τελευταίων είναι πλέον αναπόσπαστο κτήμα – πνευματικός θησαυρός στις ψυχές των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών που παρακολουθούν την εξέλιξη των γεγονότων, γνωρίζοντας την έκβαση τους, άσχετα αν τα προηγούμενα χρόνια λοιδωρήθηκαν ως γραφικοί και οπισθοδρομικοί.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αν δεν είχαμε αυτόν τον προφητικό λόγο των Αγίων Πάτερων μας η δαιμονική εξουθένωση θα ήταν ολοκληρωτική . Όμως τώρα γνωρίζουμε ότι θα γίνει το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Αυτοί που μεθοδευμένα εξουθένωσαν τον Έλληνα, ρίχνοντας τον πρώτα στην αποστασία της αμαρτίας και μετά στα μνημόνια και τώρα τρέχουμε πίσω από παγκόσμια lockdown και μαζικούς εμβολιασμούς φαίνεται ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τα ανυπέρβλητα προβλήματα που σηκώνονται με αποτέλεσμα να δούμε τον εγωισμό τους να σκύβει μέχρι το έδαφος.
Από εδώ και πέρα ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
Ο εχθρός έρχεται, η ΠΑΝΑΓΙΑ τον περιμένει, να κάνουμε αυτό που έκαναν στην Ρωσία επί Στάλιν. Άλλωστε τόσες θαυματουργές εικόνες ΤΗΣ έχουμε στην πατρίδα μας.
Τώρα που περιέζωσαν την Ελλάδα εχθροί κάθε ιερό σέβασμα με την μοναδική ιστορία του μας παρακινεί ευλαβικά να ζητήσουμε την άνωθεν βοήθεια γιατί κάτωθεν βοήθεια από ανθρώπους δεν υφίσταται.
ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ στη ΓΗ και τον ΟΥΡΑΝΟ θα γίνουν πολλές στις μέρες μας γιατί τα γεγονότα θα είναι φρικτά δύσκολα.


Σκεφτείτε μόνο τι έκανε ένας άθεος και σκληρός ηγέτης όταν κινδύνευε η χώρα του;
Η αερομεταφερόμενη ΠΑΝΑΓΙΑ που νικά πάντα.
« Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Τίχβιν, με εντολή του ίδιου του Στάλιν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταφέρονταν με ένα αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τη Μόσχα και τα ναζιστικά στρατεύματα δεν κατάφεραν ποτέ να καταλάβουν τη ρωσική πρωτεύουσα.»
Μιλάμε για μια θαυματουργή εικόνα που κατά την παράδοση είναι έργο του Αγίου Αποστόλου Λουκά και έφτασε στην Κωνσταντινούπολη από την Αντιοχεία τον Ε’ αιώνα.
Βρισκόταν στον Ιερό Ναό των Βλαχερνών μέχρι το 1383 και 70 χρόνια πριν την άλωση εξαφανίστηκε, ακριβώς τον καιρό που εμφανίστηκε στην Ρωσία.
Εικόνα που ενώνει την Ρωμιοσύνη του Βυζαντίου με την Ορθόδοξη Ρωσία.
Φώτο ( πιστό αντίγραφο της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ του ΤΙΧΒΙΝ στην Αγία Βαρβάρα στο Αιγάλεω )

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας