Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Υπάρχουν φήμες ότι η Ρωσία στέλνει αερομεταφερόμενες επίλεκτες δυνάμεις από την πέριξ περιοχή της Μόσχας στην χερσόνησο της Κριμαίας.

 

( Φώτο Ιερείς αγιάζουν τα αντιπυραυλικά συστήματα στην Κριμαία- το ίδιο έκανε και ο Παύλος Κουντουριώτης όταν έλεγε τον ιερέα του Αβέρωφ να ρίχνει αγιασμό στα κανόνια του).

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Επίσης υπάρχουν δηλώσεις ότι η Ρωσία θα αντιδράσει μπροστά στο στενό μαρκάρισμα που  κάνουν σε αυτήν  οι νατοικές δυνάμεις στην Μαύρη Θάλασσα με αντιπερισπασμό να αναγνωρίσει το ρωσικό φόρουμ Donbass που λαμβάνει χώρα στο Ντόνετσκ στην Αν. Ουκρανία

(βλ. Читайте больше на https://english.pravda.ru/russia/145228-russia_donbass/)

η ΚΡΙΜΑΙΑ σαν επίγειο αεροπλανοφόρο τρομάζει πολλούς και αν τα πράγματα δυσκολέψουν οι αερομεταφερόμενες επίλεκτες δυνάμεις της να μετατεθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα απέναντι δηλ. στην Αν. Ευρωπαική Θράκη και τα Στενά, όπου σήμερα οι νατοικές δυνάμεις κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας  στην περιοχή της Ραιδεστού( βλ.https://www.echedoros-a.gr/2021/03/blog-post_200.html)


ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;

Tο ερώτημα που πλανάται τώρα είναι "θα πιαστεί από πάνω ή από κάτω" σύμφωνα με την γνωστή προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού;



https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας