Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

"άνοιξαν τα μάτια τους οι Άγιοι, άνοιξαν οι Ουρανοί εντελώς τυχαία , άνοιξαν οι προθέσεις των εκκλησιαστικών αποφάσεων" "

 ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 
Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Είπαν τα Διεθνή ΜΜΕ ότι πρώτη φορά παρακολουθούν τέτοιο βαρομετρικό βροχής πάνω από την Ευρώπη , μάλιστα λένε ότι όση βροχή πέφτει στο Λονδίνο ετησίως έπεσε στην Θεσσαλία Μαγνησία μέσα σε λίγα 24ωρα
απόφαση ΔΙΣ αποσπάσματα  από την ΡΟΜΦΑΙΑ βλ https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/58633-iera-synodos-gia-taftotites-exete-empistosyni-stin-ekklisia
"2. Όσες απόψεις ή επιφυλάξεις αναπαράγονται από παραθρησκευτικές αντιλήψεις γύρω από τις αστυνομικές ταυτότητες των πολιτών δεν είναι αμιγώς ορθόδοξης προέλευσης.

3. Δεν είναι θεολογικώς ισχυρές οι θεωρίες ότι προσβάλλεται το δόγμα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού από τη μορφή και το περιεχόμενο της νέας αστυνομικής ταυτότητας, όπως αυτή ρυθμίζεται από τις ισχύουσες Υπουργικές Αποφάσεις (2018, 2019, 2023).

Επίσης παραθρησκευτική αφετηρία έχει η χρήση φράσεων περί «ηλεκτρονικού φακελώματος» που επιβάλλει η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και η «παγκοσμιοποίηση», καθώς δεν στοχεύει στην προστασία των ατομικών ελευθεριών των πολιτών, αλλά υπονοεί ότι η Ελληνική Δημοκρατία, οι υπηρεσίες της και η εκάστοτε εκλεγμένη Κυβέρνηση είναι «όργανα του Αντιχρίστου»."