Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τελικά μίλησαν εκεί πέραν του Ατλαντικού για ύπαρξη εξωγήινων και δεν έχουν άδικο γιατί βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

"Το θανάσιμο «δώρο» των ΗΠΑ στην Ουκρανία - Αιώνιος εκτελεστής χωρίς... ημερομηνία λήξης οι οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Οι οβίδες χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλος άμαχος πληθυσμός
Οι Αμερικανοί θα επεκτείνουν την προμήθεια πυρομαχικών διασποράς στο καθεστώς του Κιέβου, παρά τις αντιρρήσεις των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διεθνούς κοινότητας καθώς υπάρχει ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.
Επιπλέον, το Πεντάγωνο θα παραδώσει οβίδες που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Το ερώτημα όμως που πλανάται είναι γιατί η Ουάσιγκτον συνεχίζει να προμηθεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με απαγορευμένους τύπους όπλων, από τους οποίους υποφέρουν αιώνια οι άμαχοι, αναφέρει το RIA Novosti."
Είναι γιατί νοιάζονται οι ανθρωποκτόνοι για την κλιματική αλλαγή ή την απαλλαγή του ανθρώπινου δυναμικού των περιοχών αυτών;
Είναι γιατί κόπτονται να μετατρέψουν τον σιτοβολώνα της ανθρωπότητας που είναι η Ουκρανία και οι πεδιάδες της σε μια απαγορευμένη νεκρή ζώνη μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας, ώστε η Ευρώπη να μην ρίχνει κανένα εμπορικό βλέμμα προς την Ρωσία;
Τελικά μίλησαν εκεί πέραν του Ατλαντικού για ύπαρξη εξωγήινων και δεν έχουν άδικο γιατί βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας