Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΆΡΙ - η Διαλεκτική περί ταυτοτήτων αποκαλύπτεται

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΆΡΙ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Επισημαίνεται υπό  εκκλησιαστικών  ότι δεν βιώνουμε μέρες Αποκάλυψης και έτσι ξεκινάει μια διαλεκτική περί των σημερινών ψηφιακών ταυτοτήτων και το τι πρέπει να κάνουμε.

Αποκάλυψη δεν σημαίνει ότι ήρθε ο αντίχριστος και διανύουμε τις τελευταίες στιγμές της ανθρωπότητας που ήδη γέμισε με πολλούς μικρούς αντίχριστους και τα έργα τους.

Η  οριακή Αποκάλυψη με το βδέλυγμα της ερήμωσης και τον δυσώνυμον 666 όνομα του αντιχρίστου ήδη ενεργεί με τον αριθμό αυτό μέσα σε κάθε τι ψηφιακό,  πόσο μάλλον μέσω της ταυτοποίησης μας.

Δεν θα περιμένουμε να δούμε τον αντίχριστο για να καταλάβουμε που πάμε, τότε θα είναι αργά.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΘΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ  ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ .
Τα είπαν οι Άγιοι μας και παρακαλούμε να τα ερμηνεύσουμε δεόντως.
" μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει λιακάδα θεϊκή" Σημεία των Καιρών ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Όμως η Αποκάλυψη αποκαλύπτεται στις μέρες μας και ο  πνευματοκίνητος λόγος του Αγίου Παϊσίου που για πολλούς είναι πρόσκομμα, μας αποκαλύπτει..

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΆΡΙ 
Διαβάζουμε:

Και ο τρίτος άγγελος εσάλπισε, και έπεσεν εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς, και έπεσεν επί το τρίτον των ποταμών και επί τας πηγάς των υδάτων. και το όνομα του αστέρος λέγεται ο Άψινθος. και εγένετο το τρίτον των υδάτων εις άψινθον, και πολλοί των ανθρώπων απέθανον εκ των υδάτων, ότι επικράνθησαν. (Αποκάλυψις κεφ. Η’ στιχ. 10-11).
Ξημερώματα του Σαββάτου 26 Απριλίου του 1986 στις 01:26 ώρα Μόσχας, έγινε το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα της ανθρώπινης ιστορίας που επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ακόμα μέχρι σήμερα

Ο Άγιος Παΐσιος (+1994) είχε πει σχετικά: «Εκεί, στην Αποκάλυψη, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος αναφέρει, ότι είδε αστέρα μέγα καιόμενο να πέφτει από τον ουρανό, μολύνοντας, πικραίνοντας, και δηλητηριάζοντας θανάσιμα τα νερά και τις πηγές των υδάτων… Και το όνομα του αστέρος Άψινθος! (Ουκρανικά Τσέρνομπιλ)! Όσοι περιμένουν ακόμη να πέσει κάποιο αστέρι από τον ουρανό έχουν πλανηθεί. Ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν ότι αυτό έχει ήδη γίνει». 
ΠΗΓΗ - Νικολάου Ζουρνατζόγλου Μαρτυρίες προσκυνητών «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994», «Αρμαγεδών και Αποκάλυψη» εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία

Η πνευματική προτροπή ότι οι ημέρες μας δεν αφορούν  την Αποκάλυψη μήπως κυοφορεί και μια ελαστική συμπεριφορά πως θα αντιμετωπίσουμε μέσω  εκείνων των πνευματικών εκκλησιαστικών το μείζον θέμα των ψηφιακών ταυτοτήτων;

Προσπαθήσαμε με απλό λόγο μόλις χθες νσ  επισημάνουμε και εσείς να αξιολογήσετε:

"δεν είναι η εποχή του αντιχρίστου, ας το ρίξουμε στο ραχάτι - τεμπελιά πνευματική " λένε κάποιοι

Προσέξτε αδελφοί την εκδοχή κάποιων χριστιανών.
" τώρα δεν είναι ακόμη η εποχή του αντιχρίστου"
Μέχρις εδώ συμφωνούμε...
Και συνεχίζουν 
" άρα το ψάχνουμε ακόμα αν μέσα στα τσιπ της κάρτας υπάρχει το 666"
Και συνεχίζουν ...
" το θέμα δεν είναι θεολογικά πνευματικό αλλά αφορά μόνο τα ανθρώπινα δικαιώματα και την πολιτεία" λένε ..
Αυτά τα ασπάζονται εκκλησιαστικοί και πατριωτικά κόμματα ...δεν γνωρίζω αν βολεύονται έτσι;
Όμως όλα αυτά τα κυκλώματα ψηφιακής τεχνολογίας λειτουργούν με τον αλγόριθμο του 666 που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Απαξιώνουν την κοινή λογική γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεν εγγράψε τα ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ για την περίοδο του Αντιχρίστου, αλλά για τώρα που βιώνουμε φοβερά γεγονότα.
Προσέξτε την μεθοδεία που θέλουν να επιβάλλουν στο μυαλό .." η κάρτα είναι το προχάραγμα και όχι το χάραγμα, άρα μπορεί να είστε ελαστικοί"
Λάθος μοιραίο.. Άγιοι της Εκκλησίας είπαν ότι όποιος πάρει το πλινθίο με το 666 απομυρώνεται. Μόλις φύγει η Θεία Χάρις ο αντίδικος τους γράφει στα μαύρα κατάστιχα του και δύσκολα υπάρχει μετάνοια και επιστροφή .
Είναι η πιο δύσκολη στιγμή αυτό που ζούμε.
Απέναντι μας θα έχουμε τον ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό.
Για αυτό και ο σοφός λαός λέει: " το κάθε αρνάκι θα πιαστεί από το ποδαράκι του"
Με πόνο και θλίψη για όλα αυτά.
 Κωνσταντίνος Βαρδάκας