Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Το " φλουρί " της Ελλάδος για το 2021 ο ΧΡΙΣΤΟΣ


Το « ΦΩΣ του Κόσμου» που βγήκε στην Λέσβο δείχνει ότι το νησί αυτό και τα άλλα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΑ και Ελληνικότατα, ότι και να εργάζονται οι τούρκοι και οι διεθνείς χορηγοί τους.

Ένα συγκλονιστικό συναξάρι άγνωστο στους πολλούς που αναφέρεται στην ανεύρεση του περίτεχνου εικονίσματος – εγκολπίου « ΦΩΣ του κόσμου» του Κυρίου Παντοκράτορος στα αγιοποτισμένα χώματα του Λόφου των Καρυών της Θερμής της Λέσβου την 1η Αυγούστου του 1961 παράλληλα με τα υπόλοιπα θαυμαστά γεγονότα που συνέβησαν εκεί και αφορούσαν την ανεύρεση των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Αγίων Πρωτομάρτυρων της Ρωμιοσύνης Αγίου Ραφαήλ , Νικολάου και Ειρήνης που είχαν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 1959.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κλίνουμε γόνυ ικετευτικά στον ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ να κάνει Έλεος και να μας προστατεύσει από την μανία του αγαρηνού που εποφθαλμιά τα νησιωτικά μέρη του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ μας που αιματοκύλισε ιστορικά στο παρελθόν.

Συγκινητικές στιγμές, παράδοξα θαυμαστά, όπου ο Ουρανός κατεβαίνει και αγγίζει την γη ευαγγελίζοντας το χαροποιό μήνυμα της σωτηρίας ημών και η γη ανεβαίνει στον ουρανό δοξολογικά για τα δώρα ΤΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ 2021

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


" ο εχθρός του εμβολίου το ίδιο το εμβόλιο;" μαίνεται πόλεμος στα Εθνικά εμβόλια;

 

ΦΩΤΟ ( ο ΑΓΓΕΛΟΣ στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, μόλις σήμερα ο Ερντογάν μακάρισε τον εαυτό του ότι την έκανε τζαμί, είδομεν)
Άραγε γνωρίζουν τι τους γίνετε; 

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) διεύρυνε το χρονικό "παράθυρο" στο οποίο θα λάβουν οι πολίτες τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 των Pfizer/BioNTech, κατά μια χρονική περίοδο την οποία οι εταιρείες εξέτασαν σε μόνο ένα μικρό ποσοστό ασθενών"  

και είναι μια κίνηση που προκαλεί απορίες καθώς το σκεύασμα όπως έχουν αναφέρει οι εταιρείες είναι δύο δόσεων που χορηγούνται με διάστημα 3 εβδομάδων.

"Η NHS έγραψε μια επιστολή στα νοσοκομεία λέγοντας ότι εκείνοι που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν τη δεύτερη δόση τους μετά τις 4 Ιανουαρίου θα πρέπει να ξαναπρογραμματιστούν να το λάβουν σε 12 εβδομάδες, αντί σε τρεις εβδομάδες."

" Η κίνηση θα φέρει το "παράθυρο" πιο κοντά στο χρονικό πλαίσιο για το μόλις εγκεκριμένο εμβόλιο από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της AstraZeneca

Η NHS είπε ότι η κίνηση θα προστατεύσει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που κινδυνεύουν κατά το συντομότερο χρονικό διάστημα και θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη θνησιμότητα." 

"  Η Pfizer είπε ότι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχουν δοκιμαστεί στο νέο χρονικό διάστημα. "Η μελέτη της φάσης 3 των Pfizer/BioNTech για το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετά από ένα πρόγραμμα 2 δόσεων, διαχωρισμένο κατά 21 ημέρες. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχουν αξιολογηθεί σε διαφορετικά δοσολογικά σχήματα, καθώς η πλειονότητα των συμμετεχόντων στη δοκιμή έλαβε τη δεύτερη δόση εντός του 'παραθύρου' που καθορίστηκε στο σχέδιο μελέτης", δήλωσε η εταιρεία.

Η Pfizer σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι η προστασία διατηρείται μετά από 21 ημέρες από τη λήψη της πρώτης δόσης." 

ΠΗΓΈΣ https://www.capital.gr/diethni/3506109/i-bretania-auxanei-to-diastima-xorigisis-metaxu-a-kai-b-dosis-tou-emboliou-ton-pfizer-biontech

Μαίνετε ο πόλεμος των εθνικών εμβολίων σαν να είναι ένας κανονικός πόλεμος; ο εχθρός του εμβολίου το ίδιο το εμβόλιο;

και ένα πετυχημένο σχόλιο αναγνώστη :

" Η Μ.Βρετανία αυξάνει αυθαίρετα το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο δόσεων και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν δοκιμάσει λέει το εμβόλιο υπό αυτές τις συνθήκες, λόγω βιασύνης φαίνεται, και δεν εγγυώνται για τίποτα.
Κανένα πρόβλημα παιδιά, τα πειραματόζωα θα δώσουν όλες τις απαιτούμενες επιστημονικές απαντήσεις μετά από μερικούς μήνες  ή και χρόνια εκατομμυρίων εμβολιασμών. Μπίζνα να γίνεται να κυκλοφορεί το παραδάκι και όλα θα πάνε μιά χαρά."

 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/





"σηκώστε τα μάτια σας να δείτε τα πυροτεχνήματα, την Πανσέληνο, να δείτε τα UFO"- Κανείς τους δεν λέει "σηκώστε τα μάτια σας να δείτε τα χάλια μας" .

ΦΩΤΟ από fb ( ο Ματωμένος Επιτάφιος στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Γηροκομείο των Αθηνών - Μεγάλη Παρασκευή του 2020) 

ΤΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ  ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

"Και τώρα θα μιλήσω με πόνο καρδιάς περί των ψευδοπροφητών και ψευδοδιδασκάλων και των άθεων αιρετικών, για τους οποίους ο Παύλος έλεγε, «Πονηροὶ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον͵ πλανῶντες καὶ πλανώμενοι» (Β’ Τιμ 3.13), και για τους οποίους πολλές φορές σας μίλησα ήδη. Διότι πολλές ομιλίες έκανα με την χάρη του Χριστού, όπως πολύ καλά γνωρίζετε εσείς που αγαπάτε το Θεό. Σχεδόν σε κάθε ομιλία αναφερθήκαμε σ’ αυτούς, αν θυμάστε τα όσα είπαμε χθες." Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Λόγος περί ψευδοπροφητών και ψευδοδιδασκάλων και άθεων αιρετικών.

https://www.impantokratoros.gr/BAA6F00E.print.el.aspx

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ- «Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε  στη δημοσιότητα"Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

Ένα σημείωμα της Συνέλευσης του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης που δημοσιεύθηκε «σχετικά με την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων κατά της Covid-19», το οποίο υπενθυμίζει τις θέσεις της Εκκλησίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στόχευε να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα που ελήφθησαν τους τελευταίους μήνες.

«Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη Συνέλευση. 

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διευκρινίζει ότι η σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου που εμβολιάζεται και των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο αιώνα είναι «μακρινή».

Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19, για παράδειγμα εντός των ομάδων των Astra Zeneca, Moderna και Pfizer, τονίζει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής στον ιστότοπό του.

Σε αρκετές χώρες του κόσμου, ιδίως στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, οι επίσκοποι είχαν συζητήσεις σχετικά με το δίλημμα της «ηθικότητας» των εμβολίων.

Το Βατικανό δηλώνει επίσης ότι «η χρήση αυτών των εμβολίων δεν συνεπάγεται ηθική έγκριση της άμβλωσης» και καλεί τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας να «παράγουν, να εγκρίνουν, να διανέμουν και να προσφέρουν ηθικά αποδεκτά εμβόλια που δεν δημιουργούν προβλήματα συνείδησης».

Ακόμα κι αν ο εμβολιασμός γενικά πρέπει να παραμείνει «εθελοντικός», η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία τονίζει ότι αποτελεί πράξη υπέρ του «κοινού καλού» και για «την προστασία των πιο αδύναμων και των πιο εκτεθειμένων», θέση που αντιτίθενται σαφώς στα αντιεμβολιαστικά κινήματα.

Η Συνέλευση του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης αναφέρεται τέλος στο «ηθικό καθήκον» της φαρμακευτικής βιομηχανίας, των κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 «προσβάσιμα ακόμη και στις φτωχότερες χώρες», επαναλαμβάνοντας έτσι μια επείγουσα έκκληση του Πάπα Φραγκίσκου."ΠΗΓΗ  21.12.2020 • 20:31

https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ " Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19" 

ΔΗΛ από το 1960- 1980 κρατούσαν και αναπαρήγαγαν  Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα για τις ημέρες μας;

Και σε άλλο δημοσίευμα το Βατιακανό μας λέει:

"Η ανακοίνωση του Βατικανού, η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο «VaticanNews.va», ανέφερε ότι η χορήγηση ηθικής νομιμότητας σχετίζεται με την αρχή «διαφορετικοί βαθμοί ευθύνης της συνεργασίας στο κακό».

Αυτό σημαίνει ότι επειδή η πανδημία είναι ένας τόσο σοβαρός κίνδυνος τέτοια εμβόλια «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ήσυχη συνείδηση και με τη συγκεκριμένη γνώση ότι δεν αποτελούν επίσημη συνεργασία με την έκτρωση από την οποία προέρχονται τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εμβολίων», αναφέρει το σημείωμα το οποίο εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στις 17 Δεκεμβρίου και δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα."

από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ( https://simerini.sigmalive.com/article/2020/12/23/batikano-balte-to-embolio-esto-kai-an-proerkhetai-apo-kuttarike-seira-ektroseon/?fbclid=IwAR06DbmNQ1579Y9hkRyG)

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ 

" Οι Ευρωπαίοι οικοδόμησαν την ένωση με το θάνατο και έκαναν το συμβόλαιο με τον πάπα. Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο γεγονός στην ιστορία του άνθρωπου τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο. Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο. Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων. Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής. Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη…."

Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη».

Http://Www.Diakonima.Gr/2013/04/01/%CE%B7-

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ "βάλτε στην προσευχή σας τον Νεόφυτο Μόρφου και των Κυθήρων Σεραφείμ"

 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ  "βάλτε στην προσευχή σας τον Νεόφυτο Μόρφου και των Κυθήρων Σεραφείμ"

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΣ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ - ΑΛΛΑΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ.

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ.

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Βιάζονται απαρχές του 2021 να μας "επισκεφτούν" και να θυμηθούν το 1821

 


Τούρκος υπουργός Άμυνας ο Χουλουσί Ακάρ    αναφερόμενος στην Συνθήκη της Λωζάνης και την Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων στο δίκτυο https://www.ahaber.com.tr/ : 

«Ενώ τα ζητήματα πρέπει να λυθούν ένα προς ένα το συντομότερο δυνατόν, αντιθέτως η Ελλάδα διαθέτει χωρικά ύδατα 6 ναυτικά μιλιά και εναέριο χώρο 10 ναυτικά μίλια»

«σαν να μην έφτανε αυτό, προκαλεί ακόμα περισσότερο με το γεγονός ότι ανώτατοι πολιτικοί και στρατιωτικοί τα επισκέπτονται, έτσι προκαλούν και παρενοχλούν την Τουρκία και κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν την ένταση εκεί».

«Τώρα αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα ξεκίνησαν έναν αγώνα εξοπλισμών. Νομίζουν πως κάνουν κάτι. Έφτασαν στο σημείο αυτό, λόγω της ενίσχυσης και της παρότρυνσης των εμπόρων όπλων. Αν έχουν σκοπό και στόχο να κάνουν κάτι στην Τουρκία ή να έχουν υπεροχή, αυτός είναι άδικος κόπος. Με 3-5 αεροσκάφη και 3-5 πλοία δεν μπορούν να έχουν υπεροχή έναντι της Τουρκίας και δεν μπορούν να έχουν ισχυρισμούς κυριαρχίας εναντίον της Τουρκίας» τηλεοπτικό δίκτυο  A Haber

Η ρητορική αυτή κάπου οδηγεί ή στον εκφοβισμό μαζί με εκβιασμό ή σε ξαφνικές εξελίξεις.

γιατο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί για να ξεπεράσουμε κάθε νοητό  θηρίο την νέα χρονιά 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 2021" και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Έθνους μετά την επέλαση του ψευτορωμαίικου.


 Τα άλλα θα τα δούμε ιδίοις όμμασι , όπως τώρα βλέπουμε την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να δακρύζει επί 3,5 ολόκληρους μήνες αδιάλειπτα.

ΠΩΣ θα τα δούμε ; από την ανάγκη των περιστάσεων που ήρθαν και εξελίσσονται σύμφωνα με το μεγάλο παιδαγωγικό σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ να σώσει το έθνος, ώστε να ομολογήσει και να στηρίξει πολιτισμικά την ανθρωπότητα,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

1821 - 2021 - 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ

 


"Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Όπως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα καλοκαίρι άρρωστες και άγευστες... Έτσι θα γίνει ο κόσμος. Άρρωστος και άγευστος"ΜΟΡΦΟΥ


Ο Πανιερώτατος ερωτηθείς για το εμβόλιο τόνισε:"Για το εμβόλιο σας λέω. Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα βάλει εμβόλιο. Εσείς τι θα κάνετε ο Θεός να σας φωτίσει.”

"Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Όπως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα καλοκαίρι άρρωστες και άγευστες... Έτσι θα γίνει ο κόσμος. Άρρωστος και άγευστος" - πρόσθεσε ο κ. Νεόφυτος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


https://youtu.be/s9M0IhA2giE


2021- ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ (από μεγάλες δυσκολίες)

 


«διαφορετικοί βαθμοί ευθύνης της συνεργασίας στο κακό» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος σε σχέση με το εμβόλιο και κατανοήσαμε πολλά.  

2021- ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ(από μεγάλες δυσκολίες)

2021-   Διάκοσια χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και μια καμπάνια εμβολιασμών ονόματι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τρέχει. 

2021- πασχίζουν για το καλό μας με μισόλογα.

2021- νέες σούπερ μεταδοτικότερες μεταλλάξεις του Covid -19 τρέχουν ( σήμερα στην Ιρλανδία ακόμη και στην Κίνα).

2021- με άγνωστο το μέλλον , δίχως ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και Εκκλησία

2021 - άραγε με ποια δημοκρατία θα τρέχουμε και πως θα μας τρέχουνε;- ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ 

 
ΗΘΙΚΟ ή ανήθικο; μας απαντάει το Βατικανό.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:  

 "Η ανακοίνωση του Βατικανού, η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο «VaticanNews.va», ανέφερε ότι η χορήγηση ηθικής νομιμότητας σχετίζεται με την αρχή «διαφορετικοί βαθμοί ευθύνης της συνεργασίας στο κακό».

Αυτό σημαίνει ότι επειδή η πανδημία είναι ένας τόσο σοβαρός κίνδυνος τέτοια εμβόλια «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ήσυχη συνείδηση και με τη συγκεκριμένη γνώση ότι δεν αποτελούν επίσημη συνεργασία με την έκτρωση από την οποία προέρχονται τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εμβολίων», αναφέρει το σημείωμα το οποίο εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στις 17 Δεκεμβρίου και δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα.¨

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ  ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. 

Βατικανό: Βάλτε το εμβόλιο, έστω και αν προέρχεται από κυτταρική σειρά εκτρώσεων- από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ( https://simerini.sigmalive.com/article/2020/12/23/batikano-balte-to-embolio-esto-kai-an-proerkhetai-apo-kuttarike-seira-ektroseon/?fbclid=IwAR06DbmNQ1579Y9hkRyG)

Η επίσημη ανακοίνωση του Βατικανού και του Πάπα Φραγκίσκου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Αναστάτωση τους κύκλους των Ρωμαιοκαθολικών για τις κυτταρικές σειρές με προέλευση από έμβρυα εκτρώσεων. Τι λένε γιατροί (βίντεο) για αυτά τα κύτταρα και αν υπάρχει υπόλειμμα DNA των νεκρών εμβρύων στα εμβόλια.

Το Βατικανό ανακοίνωσε στους Ρωμαιοκαθολικούς την Δευτέρα ότι είναι «ηθικά αποδεκτή» η χρήση εμβολίων κατά του κορωνοϊού Covid-19 ακόμη και αν στην διαδικασία παραγωγής τους χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τον ιστό εμβύων από εγκυμοσύνες που τερματίστηκαν με έκτρωση.

Η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για δογματικά θέματα (Congregation for the Doctrine of the Faith) ανέφερε πως η χρήση τέτοιων εμβολίων επιτρέπεται εφόσον δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Τα εμβόλια και της Pfizer και της Moderna έχουν κάποια σχέση με κυτταρικές σειρές που προέρχονται από τους ιστούς εμβρύων από εμβλώσεις του περασμένου αιώνα, όπως ανέφερε σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της στους Αμερικανούς Καθολικούς και η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ (U.S. Conference of Catholic Bishops) την περασμένη βδομάδα.

Η ανακοίνωση του Βατικανού, η οποία δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο «VaticanNews.va», ανέφερε ότι η χορήγηση ηθικής νομιμότητας σχετίζεται με την αρχή «διαφορετικοί βαθμοί ευθύνης της συνεργασίας στο κακό».

Αυτό σημαίνει ότι επειδή η πανδημία είναι ένας τόσο σοβαρός κίνδυνος τέτοια εμβόλια «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ήσυχη συνείδηση και με τη συγκεκριμένη γνώση ότι δεν αποτελούν επίσημη συνεργασία με την έκτρωση από την οποία προέρχονται τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εμβολίων», αναφέρει το σημείωμα το οποίο εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο στις 17 Δεκεμβρίου και δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα.

Λόγω έλλειψης ασφαλών εμβολίων από άλλες πηγές, συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση του Βατικανού, «είναι ηθικά αποδεκτό να λάβει κάποιος εμβόλια για τον Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από έμβρυα εκτρώσεων στην διαδικασία έρευνας και επεξεργασίας».

Οι Ρωμαιοκαθολικοί Επίσκοποι των ΗΠΑ δήλωσαν πως τα εμβόλια χρησιμοποιήσαν τις κυτταρικές σειρές που προέρχονται από ιστούς δύο εκτρώσεων που έλαβαν χώρα την δεκαετία του 1960 και του 1970 και έχουν αναπαραχθεί πολλές φορές από τότε.

Ανακοινώσεις για την ηθική διάσταση των εμβολίων έγιναν από το Βατικανό το 2005, το 2008 και το 2017. Στην ανακοίνωση «Dignitas Personae» του 2008, εγκεκριμένη από τον Πάπα Βενέδικτο XVI, τονιζόταν πως «υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί υπευθυνότητας» για τα εμβόλια διότι «σε οργανισμούς όπου χρησιμοποιούνται κυτταρικές σειρές παράνομης προέλευσης, η ευθύνη αυτών που λαμβάνουν την απόφαση να τις χρησιμοποιήσουν δεν είναι η ίδια με εκείνη που δεν έχουν φωνή για μια τέτοια απόφαση».

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Βατικανού για τον Covid-19 ξεκαθαρίζει πως η χρήση τέτοιων εμβολίων «δεν αποτελεί από μόνη της νομιμοποίηση, ακόμη και έμμεση, της πρακτικής των εκτρώσεων».

Προέτρεψε επίσης την φαρμακευτική βιομηχανία να αναπατύξει εντελώς ηθικά εμβόλια και τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να τα κάνουν πιο προσβάσιμα στα φτωχώτερα έθνη του πλανήτη.

Τέλος, υπογράμμισε πως η χρήση εμβολίων παραμένει εθελοντική αλλά «το κοινό καλό μπορεί να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα για την προστασία των πιο αδύναμων και των πιο εκτεθειμένων». Πρόσθεσε ωστόσο πως αυτοί που για λόγους συνείδησης λόγω των κυτταρικών σειρών δεν θέλουν να εμβολιαστούν πρέπει «να κάνουν το παν και με άλλα μέσα προφύλαξης και κατάλληλης συμπεριφοράς για να αποφύγουν να γίνουν τα μέσα της διάσπορας του μολυσματικού ιού».

Η συζήτηση για τις κυτταρικές σειρές των εμβολίων δεν είναι καινούργια αλλά επανήλθε με αφορμή τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο «Reuters» ο Δρ David Matthews, Ιολόγος του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ ανέφερε πως «πολλά εμβόλια ιών γίνονται σε κυτταρικές σειρές που προέρχονται από έμβυρα και στη συνέχεια το εμβόλιο καθαρίζεται από αυτά τα κύτταρα σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα. Οι περισσότερες από αυτές τις σειρές (συμπεριλαμβανομένων των σειρών MRC-5 και 293) προήλθαν από δείγματα ιστών που λήφθησαν από έμβρυα αμβλώσεων στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και τα κύτταρα από τότε αναπτύσσονται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο».

Το «Reuters» αναφέρει πως οι κυτταρικές σειρές δεν αποτελούν τα ίδια κύτταρα από το νεκρό έμβρυο αλλά έχουν αναπτυχθεί σε εργαστήρια από πρωτογενή κυτταρική καλλιέργεια που λήφθηκε αρχικά από ένα έμβρυο. Ιδιαίτερα για τη σειρά MRC-5, αυτή προέρχεται από έκτρωση ενός λευκού αρσενικού εμβρύου τη δεκαετία του 1960. Μια άλλα σειρά, η WI-38 προέρχεται επίσης από έκτρωση του 1960.

Στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ αναφέρεται πως οι λόγοι που χρησιποιούνται αυτές οι κυτταρικές σειρές είναι διότι οι ιοί στα πειράματα μεγαλώνουν καλύτερα σε ανθρώπινα κύτταρα αντί στα κύτταρα ζώων, αφού ο τελικός παθόντας είναι ο άνθρωπος. Μερικά γνωστά εμβόλια που έγιναν με αυτές τις κυτταρικές σειρές είναι για την ανεμοβλογιά, την ερυθρά, την ηπατίτιδα Α' και την λύσσα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως δεν μεταδίδεται DNA των εμβρύων αυτών μέσα από τα εμβόλια και πως αυτά καθαρίζονται.

Ωστόσο, ο Δρ Paul A. Offit του ίδιου νοσοκομείου αναφέρει πως οι εκτρώσεις έγιναν στην Αγγλία και την Σουηδία στις αρχές της δεκαετίες του 1960 και στην ερώτηση «αν υπάρχουν υπολείμματα ή πολύ, πολύ, πολύ μικρές ποσότητες από ίχνη από DNA από εκείνες τις αρχικές εκτρώσεις στα εμβόλια που μόλις ανέφερε, η απάντηση είναι ναι.»

https://youtu.be/PhIvTBZzfsI

Τελικά να μας διευκρινίσουν με όσα έρχονται στο ΦΩΣ , τι τους πειράζει η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί για να ξεπεράσουμε την πανδημία και κάθε νοητό  θηρίο την νέα χρονιά 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ - ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ

 

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ- «Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε  στη δημοσιότητα . 

Μετά τα παρακάτω που εκθέτει η  Καθημερινή, τι έχετε να πείτε αξιοθρήνητοι...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ;
https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/

"Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

Ένα σημείωμα της Συνέλευσης του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης που δημοσιεύθηκε «σχετικά με την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων κατά της Covid-19», το οποίο υπενθυμίζει τις θέσεις της Εκκλησίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στόχευε να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα που ελήφθησαν τους τελευταίους μήνες.

«Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη Συνέλευση. 

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία διευκρινίζει ότι η σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου που εμβολιάζεται και των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο αιώνα είναι «μακρινή».

Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19, για παράδειγμα εντός των ομάδων των Astra Zeneca, Moderna και Pfizer, τονίζει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής στον ιστότοπό του.

Σε αρκετές χώρες του κόσμου, ιδίως στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, οι επίσκοποι είχαν συζητήσεις σχετικά με το δίλημμα της «ηθικότητας» των εμβολίων.

Το Βατικανό δηλώνει επίσης ότι «η χρήση αυτών των εμβολίων δεν συνεπάγεται ηθική έγκριση της άμβλωσης» και καλεί τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας να «παράγουν, να εγκρίνουν, να διανέμουν και να προσφέρουν ηθικά αποδεκτά εμβόλια που δεν δημιουργούν προβλήματα συνείδησης».

Ακόμα κι αν ο εμβολιασμός γενικά πρέπει να παραμείνει «εθελοντικός», η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία τονίζει ότι αποτελεί πράξη υπέρ του «κοινού καλού» και για «την προστασία των πιο αδύναμων και των πιο εκτεθειμένων», θέση που αντιτίθενται σαφώς στα αντιεμβολιαστικά κινήματα.

Η Συνέλευση του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης αναφέρεται τέλος στο «ηθικό καθήκον» της φαρμακευτικής βιομηχανίας, των κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 «προσβάσιμα ακόμη και στις φτωχότερες χώρες», επαναλαμβάνοντας έτσι μια επείγουσα έκκληση του Πάπα Φραγκίσκου."ΠΗΓΗ  21.12.2020 • 20:31

https://www.kathimerini.gr/world/561203191/to-vatikano-krinei-ithika-apodekta-ta-emvolia-kata-tis-covid-19/
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ " Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 – που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» – έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19" 

ΔΗΛ από το 1960- 1980 κρατούσαν Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα για σήμερα;

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ 

" Οι Ευρωπαίοι οικοδόμησαν την ένωση με το θάνατο και έκαναν το συμβόλαιο με τον πάπα. Αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο γεγονός στην ιστορία του άνθρωπου τα τελευταία διακόσια χρόνια. Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο. Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο. Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων. Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής. Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη…."

Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη».

Http://Www.Diakonima.Gr/2013/04/01/%CE%B7-

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 




ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Καστορίας) εξεδήμησε εν Κυρίω- ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Κυθήρων) επιτίμησε εν Κυρίω.

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν λίγο "βάλτε στην προσευχή σας τον Νεόφυτο Μόρφου και των Κυθήρων Σεραφείμ"

 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν λίγο "βάλτε στην προσευχή σας τον Νεόφυτο Μόρφου και των Κυθήρων Σεραφείμ"

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΣ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ - ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ.

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ.

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΕΚΤΑΚΤΟ - Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Κυθήρων Σεραφείμ την Κυριακή του ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και τα εμβόλια

 

ΦΩΤΟ ( Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ) 

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ για το εμβόλιο και την σύστασή του προς τους πιστούς. Όπως αναφέρεται, «με εντολή της Διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διενεργείται επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό».

Οι αναφορές του Μητροπολίτη Κυθήρων έγιναν μετά τον Εσπερινό της περασμένης Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου, όταν κάλεσε τους πιστούς να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί παρασκευάζεται από το προϊόν των εκτρώσεων.

https://www.kathimerini.gr/society/561211789/paremvasi-eisaggelea-gia-tis-diloseis-toy-mitropoliti-kythiron/

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 



O Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ αναφέρεται στα εμβόλια κατά του κορονοιού και λέει:

«Μια είδηση απ' τη γειτονική Ιταλία από Oρθοδόξους Xριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου, είπαν το εξής με ανησυχία μεγάλη: Τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων.

Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της Δύσης και απευθύνθηκαν είς τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος τους καθησύχασε και τους λέει έτσι είναι αλλά κατ' οικονομίαν θα το δεχθούμε για την υγειά των ανθρώπων» στο 1: 37 :17 του ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα συνέχισε:

«Μιλάνε κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν την θεοσέβεια, την καλλιέργεια, την μόρφωση κατά Θεόν λένε ότι προέρχεται μολυσμός από τη θεία κοινωνία και ήθελαν να σταματήσει η θεία κοινωνία μέχρι να βγει το εμβόλιο, όμως αγαπητοί μου αδελφοί θα έπρεπε περισσότερο να ανησυχήσουν για τον μολυσμό πού έρχεται όταν μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα και εσφαγμένα έμβρυα διότι είναι φόνοι αυτά τα οποία γίνονται.»

«Σήμερα λοιπόν που είναι η τιμή του Αγέννητου Παιδιού θα ήθελα αυτό το πράγμα να επισημάνω γιατί πολλοί χριστιανοί ανησυχούν και ερωτούν.

Όμως με αυτή την τελευταία είδηση η οποία είναι βάσιμη ,μετά από αυτό εγώ προσωπικά σαν επίσκοπος σας, σας λέγω ότι δεν θα κάμω το εμβόλιο αν έχει αυτή την προέλευση.

Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο από εγγυημένη ομάδα χριστιανών ιατρών, κληρικών και λαικών που εζήτησα από την Ιερά Σύνοδο, που να μας διαβεβαιώσει πλήρως ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα, τότε δεν θα το κάνουμε... δεν είμαστε κατά των εμβολίων... αλλά δεν θέλουμε αυτό το μολυσμό, δεν θέλουμε αυτό το οποίο είναι κάτι το μιαρό».

Τέλος συμπλήρωσε:

«Εάν δεν γίνει κάτι που να ξεκαθαρίσει το τοπίο, γιατί οι άνθρωποι που πορεύονται σύμφωνα με το ρεύμα της παγκοσμιοποίησεως, της πανθρησκείας και της νέας εποχής θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο όπως λένε, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, να κάνουν τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ που δεν θα έχει συναισθήματα, δεν θα έχει ιδανικά, δεν θα έχει αρετή, δεν θα έχει αγιότητα, δεν θα έχει χάρη, δεν θα έχει την ευλογία του θεού»

Video: ADELIN FM 

πηγή : https://www.notospress.gr/article.php?id=57294


Όταν χαρτογραφήθηκε το ανθρώπινο DNA και όταν "χαρτογραφήθηκε" σήμερα ο τρόμος.

 



Μάθαμε να διαβάζουμε τη γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Θεός για να φτιάξει τη ζωή», έλεγε απαστράπτων ο Μπιλ Κλίντον στις 26 Ιουνίου του 2000, ανακοινώνοντας τη (σχεδόν) πλήρη αποκωδικοποίηση του ανθρωπίνου γονιδιώματος. Κάτω από το εκτυφλωτικό φως των τηλεοπτικών συνεργείων.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το 1975 είχαμε στο ΑΠΘ ένα εξαιρετικό καθηγητή στην Ιατρική τον αείμνηστο κ.Ανδρέα Γρανίτσα που δίδασκε στην έδρα της Βιολογίας.

Παιδί φτωχής οικογένειας από τα Άγραφα μας έλεγε ότι περπατούσε καθέ μέρα αρκετές ώρες για να πάει στο σχολείο μέσα στις παγωνιές της ιδιαίτερης πατρίδος του.

Τότε μας ανέφερε τον όρο " μηχανική γεννετική" και προσπάθησε να μας εξηγήσει τι είναι αυτό σε μια εποχή που όλα ήταν απλά και ανθρώπινα ακόμα και στις επιστήμες.

Τότε μας είπε "αυτό ή θα μας βγάλει σε καλό ή σε πολύ μεγάλο κακό."


Αρχές της 2ης χιλιετίδος μ.χ " Μπορεί οι κκ. Μπους και Μπλερ να πρωταγωνιστούν στον άδικο πόλεμο του Ιράκ αναζητώντας ανύπαρκτα ίσως όπλα μαζικής καταστροφής, προκαλώντας οι ίδιοι μαζικές καταστροφές ενός λαού και του πολιτισμού του. Μπορεί οι ηγέτες των ίδιων αυτών χωρών (Κλίντον και Μπλερ) με βιασύνη να πρωταγωνίστησαν παλαιότερα στην ανακοίνωση του γιγάντιου επιστημονικού ευρήματος, της ολοκλήρωσης της χαρτογράφησης του γονιδιώματος του ανθρώπου, αν και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε πολύ αργότερα, «σήμερα» δηλαδή. Μπορεί μερικοί να θέλουν έναν ολοκληρωτικό έλεγχο του πλανήτη, πολιτικό, οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό." https://www.tovima.gr/2008/11/24/science/ta-eksypna-opla-tis-genetikis/

ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

 "Συμπληρώνονται δέκα επτά χρόνια  από ένα καθοριστικό επιστημονικό ορόσημο, καθώς στις 14 Απριλίου 2003 οι υπεύθυνοι από το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος (HGP) ανακοίνωσαν την πλήρη αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου DNA. Εκείνη την ημέρα, ολοκληρώθηκε επίσημα η διεθνής ερευνητική προσπάθεια που ξεκίνησε το 1990 και η οποία κόστισε περίπου 3 δισ. δολάρια, φτάνοντας με απόλυτη επιτυχία στον στόχο της. Κι αυτό, γιατί είχε καταφέρει να χαρτογραφήσει κάθε ανθρώπινο γονίδιο και να καταγράψει την αλληλουχία των περίπου 3 δισεκατομμυρίων βάσεων που συγκροτούν το ανθρώπινο γενετικό υλικό.

Η αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος επηρέασε όμως και τον τρόπο που γίνονται έκτοτε οι βιολογικές έρευνες για τόσο μεγαλεπήβολους στόχους, συστήνοντας κοινοπραξίες από ακαδημαϊκά ιδρύματα και ινστιτούτα από όλο τον κόσμο. Ενδεικτική περίπτωση, το διεθνές πρόγραμμα HapMap, που ακολούθησε, για τη δημιουργία του πρώτου χάρτη γενετικής ποικιλομορφίας του ανθρώπου." 

https://www.kathimerini.gr/economy/international/485659/deka-chronia-apo-tin-apokryptografisi-toy-dna/

" Στην αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος αναφέρθηκε = στο «New England Journal of Medicine», ο διευθυντής του Broad Institute και καθηγητής στο Harvard Medical School & στο MIT, Eric S. Lander.

Ο Lander υποστηρίζει ότι αν και αποκρυπτογραφήθηκε το ανθρώπινο γονιδίωμα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης από τους επιστήμονες ως προς την εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, πέντε σημαντικές ασθένειες έχουν αποκρυπτογραφηθεί μαζί με την αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Πρόκειται για τον ιό HIV, για την Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία, τη Δρεπανοκυτταρκή Αναιμία, την Αιμορροφιλία και κάποιες μορφές τύφλωσης που προκαλούνται από προβλήματα του αμφιβληστρειδούς χιτώνα.

Ωστόσο, ο καθηγητής τονίζει ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι επιστήμονες πριν αρχίσουν να ξαναγράφουν το γονιδίωμα, καθώς η γενετική παρέμβαση σε έμβρυα, θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμες αλλαγές στο ανθρώπινο είδος.

Όπως λέει, οι παρεμβάσεις στις πέντε αυτές ασθένειες μπορούν να εφαρμοστούν σε μωρά, παιδιά και ενήλικες, χωρίς να εγείρουν ζητήματα ηθικής, γιατί γίνονται σε μεμονωμένα κύτταρα ενός ασθενή. Παρόλα αυτά όπως επισημαίνει, η τεχνολογία έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου στους ανθρώπους." 

https://www.medinova.gr/i-apokryptografisi-tou-dna-enehei-kindynous/

ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΧΑΡΑ 


  "Αντιδράσεις διαφόρων ηγετών

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ήταν απ' τις πρώτες που έσπευσε να χαιρετίσει την πολύκροτη είδηση. Ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Ερευνα, Φιλίπ Μπουσκέν, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι «τα αποτελέσματα των ερευνών τέθηκαν στην υπηρεσία του δημόσιου τομέα ούτως ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι ερευνητές». Ο ίδιος πρότεινε να καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για να εξερευνηθεί «το τεράστιο ιατρικό, κοινωνικό και οικονομικό δυναμικό», δηλώνοντας πεπεισμένος πως η Ευρώπη δε θα μπορέσει να επωφεληθεί πλήρως από τις νέες αυτές γνώσεις «πριν ολοκληρωθεί μια μεγάλη δημόσια συζήτηση γύρω από το πώς και το γιατί αυτής της ανακάλυψης».

Ο Γάλλος υπουργός Ερευνας, Ροζέ-Ζεράρ Σβάρτσενμπεργκ, υπογράμμισε πως η γνώση του ανθρώπινου γονιδιακού χάρτη «πρέπει να ανήκει σε όλους», αφού «αποτελεί την κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας και (...) δεν είναι δυνατόν ορισμένοι να οικειοποιηθούν τη γνώση αυτή, η οποία πρέπει να ανήκει σε όλους».

«Σήμερα μαθαίνουμε τη γλώσσα με την οποία ο Θεός δημιούργησε τη ζωή... Είμαστε γεμάτοι δέος για την πολυπλοκότητα, την ομορφιά και τα θαύματα του πιο ιερού και θείου δώρου του Θεού», δήλωσε ο Μπιλ Κλίντον μιλώντας από το Λευκό Οίκο.

Στο Τόκιο, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσίρο Μόρι, τόνισε πως η αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιακού χάρτη αποτελεί «ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην αποκρυπτογράφηση του ίδιου του περιεχομένου της ζωής», υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας επιστημόνων από διάφορες χώρες του πλανήτη...

ΑΛΛΑ 

 Η πρόθεση μοιάζει αγνή, αλλά, όπως έχει διδάξει η ίδια η ιστορία, για να εκπληρωθεί και να υπηρετούν πράγματι τον άνθρωπο τα επιτεύγματα της γενετικής θα χρειαστεί η μεγάλη επαγρύπνηση και ο αγώνας όχι μόνον της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και των κυβερνήσεων και των πολιτών." https://www.rizospastis.gr/story.do?id=332505

ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΥΖΕΙ ΚΕΡΔΗ Η ΠΑΡΑ- ΙΑΤΡΙΚΗ 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ- ΓΕΝΕΤΙΚΗ  ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ  "ΜΑΓΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΙΧΩΣ ΠΥΞΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ.

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας