Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

"με αίμα αθώων ανάβουν μεγαλύτερη φωτιά από την Μέση Ανατολή για να κάψει όλο τον πλανήτη "

"ΕΥΓΕ" ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
" γήπεδο η Παλαιστίνη ,τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα" αυτό προφήτεψε ο Άγιος Παϊσιος πριν δεκαετίες, αυτό ζούμε και στην Νεκρά θάλασσα θα χωρέσουν πολλοί στρατοί ισχυρών για να τους δείξει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πόσο ανίσχυροι είναι , αλλά και να τους βγάλει έξω από το πλάνο της Ιστορίας γιατί "Ζει ο ΘΕΟΣ της Ειρήνης της πάντα νουν υπερέχουσας" - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Διαβάζουμε τις τελευταίες ενημερώσεις και είμαστε αδελφοί ακόμα στην αρχή ...


"Το Ισραήλ ισοπεδώνει τη Γάζα - Συντρίμμια και σκόνη 44.500 κτήρια, το 14% του συνόλου

Συντριπτικό είναι το πλήγμα που επιφέρει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας καθώς εκτιμήσεις Αμερικάνων επιστημόνων αναφέρουν πως μέσα σε 22 ημέρες ο ισραηλινός στρατός έχει καταστρέψει ολοκληρωτικά ή έχει επιφέρει ζημιές σε δεκάδες χιλιάδες κτήρια στη Γάζα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times που επικαλείται ανάλυση δορυφορικών εικόνων από τον Jamon Van Den Hoek του Πανεπιστημίου του Όρεγκον και τον Corey Sher του City University of New York Graduate Center, μεταξύ της 7ης Οκτωβρίου και της 29ης Οκτωβρίου, εκτιμάται ότι έχουν υποστεί ζημιές ή καταστραφεί κάπου μεταξύ 38.200 και 44.500 κτηρίων.
Οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι μεγαλύτερες ζημιές προκλήθηκαν σε περιοχές βόρεια της πρωτεύουσας του θύλακα, όπου τουλάχιστον το ένα τέταρτο όλων των κτιρίων έχει υποστεί ζημιές.
Συνολικά, περίπου το 14% των κτιρίων στη Γάζα υπέστη ζημιές ή καταστράφηκε.
Η ανάλυση των ειδικών έδειξε επίσης ότι ο ισραηλινός στρατός συνέχισε να πραγματοποιεί επιθέσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας παρά τα τελεσίγραφα του για την ανάγκη μετακίνησης των αμάχων εκεί από τα βόρεια.

Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 8.300 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, εκ των οποίων περίπου τα 3.500 είναι παιδιά"
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ Μάρτιν Γκρίφιθς κατήγγειλε σήμερα τον βομβαρδισμό του προσφυγικού καταυλισμού της Τζαμπαλίγια που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, κάνοντας λόγο για την «τελευταία χρονικά ωμότητα που πλήττει τους κατοίκους της Γάζας».
Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός χτύπησε εκ νέου σήμερα τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου αρκετές δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό που έγινε χθες, Τρίτη.
Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του παλαιστινιακού εδάφους, το οποίο τελεί υπό τον έλεγχο της Χαμάς, δήλωσε ότι αυτός ο νέος βομβαρδισμός “σκότωσε ολόκληρες οικογένειες”.