Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Τα ηφαίστεια της Ευρώπης ξύπνησαν: Συναγερμός για Αίτνα στην Ιταλία και Fagradalsfjall στην Ισλανδία...στην Ελλάδα;;

Ο Ουρανός εδώ και πολλά χρόνια με τον πνευματοκίνητο λόγο της Γερόντισσας Λαμπρινής και άλλων Πατέρων ειδοποίησε για ΜΠΑΜ...μάλιστα σε αυτήν την συγκυρία που μας μοιράζουν τα " ψηφιακά δώρα" της νέας εποχής και αταξίας σε συνδιασμό με τις μεγάλες πολεμικές συγκρούσεις που κυοφορούνται έμπροσθεν μας .
Και ενώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα σε όλο τον ντουνιά οι προφητομάχοι μεταξύ των εκκλησιαστικών και άλλων πατριωτικών δυνάμεων που συνδέονται με το ταμείο της νέας εποχής  κράζουν: "είναι όλα ψευδή και πλάνες"
Στο τέλος όλης αυτής της ακαταστασίας που βιώνουμε , τι θα λένε;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδακας 
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...
Η Ισλανδία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι έχουν κληθεί να εκκενώσουν τη μικρή, παράκτια πόλη Γκρίνταβικ, καθώς οι αρχές της χώρας αναμένουν την έκρηξη του ηφαιστείου Fagradalsfjall στη νοτιοδυτική χερσόνησο. Την ίδια ώρα το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ενεργά, παγκοσμίως, η Αίτνα φώτισε και πάλι τις τελευταίες ημέρες τον ουρανό της Σικελίας, ύστερα από λίγους μήνες ηρεμίας.
Οι εκατοντάδες σεισμικές δονήσεις που εκδηλώνονται καθημερινά στην περιοχή είναι αποτέλεσμα υπόγειου ποταμού μάγματος του ηφαιστειακού συστήματος Φαγκραντάλσφιαλ, μήκους 15 χιλιομέτρων και βάθους μόλις 800 μέτρων από την επιφάνεια της γης. 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΒΊΝΤΕΟ 

«Η Ισλανδία είναι ένα ηφαιστειογενές νησί στη Μεσωκεάνια ράχη που ορίζει τα όρια μεταξύ της Ευρασιατικής και της Βορειοαμερικανικής τεκτονικής πλάκας, οι οποίες αποκλίνουν μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας μάγμα στο φλοιό της γης» εξηγεί ο κ. Λέκκας  ..Περισσότερα στο https://www.naftemporiki.gr/