Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ξέμειναν από άνδρες και ζητούν ρομπότ πολεμιστές στην Ουκρανία

Αφου χύθηκε τόσο αθώο αίμα στην Ουκρανία , άρχισαν τα παλαβά τους, είδαν ότι είναι σκληρό να λακτίζουν ( να κλωτσούνε) την Ορθοδοξία.
Τώρα θα δούμε τους πνευματικούς νόμους να ενεργούν εκεί.
Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού αρχίζει και δίνει το μήνυμα της μέσα στην ιστορία, έλεγε " θα έρθουν οι καθολικοί, θα χυθεί πολύ αίμα,  αλλά στο τέλος θα φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι "
Να δούμε τότε, τους πολύς εκκλησιαστικούς ηγέτες ,πως θα βρεθούν μέσα στον αδέκαστο πνευματικό νόμο  και δεν λέμε για τους πολιτικούς μόνο. 
Τι τους έφταιξσν τόσες αθώες ψυχές βσπτισμένων Ορθοδόξων εκεί;
Γιατί τέτοια ανθρωποσφαγή; ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ; 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε :
Τους τελειώνουν οι στρατιώτες και θέλουν... «στρατό από ρομπότ» κατά του Putin
Σοκαρισμένοι είναι ακόμα και οι ίδιοι οι Ουκρανοί από την πρόταση του Ανώτατού Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, σχετικά με τη δημιουργία ενός στρατού από…ρομπότ με τεχνολογία ΑΙ!
Το παραπάνω αποκάλυψε ο αξιωματούχος της ουκρανικής Βουλή, Yevgeny Shevchenko, σε μια συνέντευξη με τον διευθυντή του Ουκρανικού Ινστιτούτου Παγκόσμιων Στρατηγικών, Vadim Karasev.
Σύμφωνα με τον Ουκρανό πολιτικό, ο Zaluzhny είδε παρόμοια ρομπότ σε μια από τις εκθέσεις που επισκέφθηκε στη Νέα Υόρκη και συνομίλησε με τον Zelensky εκφράζοντας την ιδέα ότι τέτοια ρομπότ χρειάζονταν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
«Δήλωσε: «Ξέρω τι σημαντική ανακάλυψη χρειάζεται – χρειαζόμαστε ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης», είπε ο βουλευτής.