Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

η Ρωμιοσύνη δεν είναι ψυχοθεραπεία, φυσικά ούτε κερδοσκοπία , αλλά ουσία δηλ.ότι λες πράττεις.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ- ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Η ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Ο "ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ; ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
Σκηνές… Αποκάλυψης – Το Reuters μιλά για νέο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που θα αφανίσει την ανθρωπότητα.
Σε μια τεράστια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρακτορείο Reuters, καθώς φέρνει στη δημοσιότητα μια επιστολή ερευνητών στην οποία προειδοποιούν για μια ισχυρή ανακάλυψη τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορούσε να απειλήσει την ανθρωπότητα.
Στο παρασκήνιο της απομάκρυνσης του πρώην, πλέον, Διευθύνοντος Συμβούλου του OpenAI, Sam Altman, αρκετοί ερευνητές έγραψαν μια επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο προειδοποιώντας για μια ισχυρή ανακάλυψη τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορούσε να απειλήσει την ανθρωπότητα, σύμφωνα με το Reuters.....
Κάποιοι στην OpenAI πιστεύουν ότι το Q* (προφέρεται Q-Star) θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ανακάλυψη στην αναζήτηση της startup για αυτό που είναι γνωστό ως τεχνητή γενική νοημοσύνη (AGI), είπε ένας από τους ανθρώπους στο Reuters.
Το OpenAI ορίζει το AGI ως αυτόνομα συστήματα που ξεπερνούν τους ανθρώπους στις περισσότερες οικονομικά πολύτιμες εργασίες.
Δεδομένων των τεράστιων υπολογιστικών πόρων, το νέο μοντέλο ήταν σε θέση να λύσει ορισμένα μαθηματικά προβλήματα, είπε η πηγή του Reuters.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/