Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Όσιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης : "ανήγγειλε αδελφέ στους Πατέρες ότι ο μεγάλος πόλεμος μέσα στο 22 θα τα αλλάξει όλα" ΕΚΤΑΚΤΟ - μετακινούνται ρωσικές δυνάμεις προς την Φινλανδία

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 Ο μεγάλος άγιος της Αμερικής ολοζώντανος στα  κρίσιμα αυτά 24ωρα μας.

Η Παρρησία του γνωστή γιατί μας έζησε , μας πόνεσε , μας νουθέτησε και σήμερα μας ενισχύει με τις πολύτιμες πρεσβείες του ενώπιον του Ουράνιου Θυσιαστηρίου.

Αυτή η πληροφορία μας ήρθε πρωί- πρωί και παρακαλούμε να την αξιολογήσετε και να την διαχειριστείτε με σεβασμό και σοβαρότητα.

Λίγες μέρες πριν εκδημήσει ένα πνευματικό παιδί του Οσίου Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη του παρουσιάστηκε και του διαμήνυσε:

 "ανήγγειλε αδελφέ στους Πατέρες ότι ο μεγάλος πόλεμος μέσα στο 22 θα τα αλλάξει όλα" 

" και θα οδηγήσει πολλούς σε μετάνοια, η μετάνοια είναι το διαβατήριο" 

ΕΔΩ τι να προσθέσουμε άλλο αδελφοί παρά μόνο να αντιληφθούμε το μέγεθος της άφατης Φιλανθρωπίας του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που τους καιρούς μας τους στόλισε με τέτοιους αγίους που ολοζώντανα παρουσιάζονται νουθετούν και μας ειδοποιούν.

Πως να μην θυμηθούμε αδελφοί το συγκλονιστικό γεγονός που επισημάναμε και καταγράψαμε ανήμερα της Εκδημίας του Οσίου Γέροντα Εφραίμ την Κυριακή της 8 Δεκεμβρίου του 2019 όταν λίγες μέρες πριν αναχωρήσει εις τας Ουρανίους Μονάς είπε σε πνευματικό του παιδί .

- παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ 

- γιατί παιδί μου  θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ .

βλ. σύνδεσμο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html

και τι έγινε αδελφοί από εκείνη την ορόσημο ημερομηνία ;

Παγκόσμιοι λιμοί , κυνηγητό της Ορθοδοξίας και των πιστών της και σήμερα βρισκόμαστε ενώπιον παγκόσμιων πολεμικών αναμετρήσεων και λιμών

(πείνας και επισιτιστικής κρίσης ) αλλά και προφητευόμενων γεγονότων που εστιάζουν την εξέλιξη τους στην περιοχή μας που σχετίζεται με τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και την Κωνσταντινούπολη. 

αυτά γράφαμε στις 19 Μαρτίου 2022 (πρώτη δημοσίευση)

σήμερα και πριν λίγο -13 Απριλίου 2022  υπάρχουν πληροφορίες για μετακίνηση ρωσικών δυνάμεων προς Φινλανδία αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα βλ.https://www.dailymail.co.uk/news/article-10710541/Russia-moves-military-equipment-Finnish-border-warning-Finland-not-join-NATO.html

Μετακίνηση μεγάλων ρωσικών δυνάμεων της Βόρειας Ομάδας Στρατιών παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα σύνορα με Φινλανδία και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά πλέον. Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι «Θα συνεχιστεί η μεταφορά δυνάμεων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της Ρωσίας, όπου πρέπει και όπως πρέπει».  https://www.pronews.

«Η Ρωσία μεταφέρει βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων πυραυλικών συστημάτων προς τα φινλανδικά σύνορα, αφού προειδοποίησε τη Φινλανδία να μην ενταχθεί στο ΝΑΤΟ», αναφέρουν πηγές του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

Ρωσικά άρματα μάχης Τ-72Β3, αυτοκινούμενοι εκτοξευτές πυραύλων εδάφους-εδάφους Iskander-M, ρουκετοβόλα Smerch, αντιαεροπορικά Tor-M1, ΤΟΜΠ BTR-82 κλπ. φαίνονται να κινούνται προς τα σύνορα της Φινλανδίας, ενώ παράκτια συστήματα πυραύλων P-800 Onyx βιντεοσκοπήθηκαν να οδηγούν στο Ελσίνκι.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

.