Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Δεκαετία του 2000 σε μια αγία γερόντισσα εμφανίστηκε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και είπε: «Αν υπήρχαν πέντε Δεσποτάδες, θα σας έδινα την ΠΟΛΗ»

 


Το ακούσαμε ιδίοις και σήμερα με όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν, αλλά και έχουν συμβεί από τότε, ο λόγος αυτός συνεχίζει να έρχεται έμπροσθεν μας.

"το αν υπήρχαν πέντε Δεσποτάδες" δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε γιατί η αγία αυτή γερόντισσα δεν μας είπε τίποτε άλλο, καθότι το μείζον για την ίδια δεν είναι ο κατασκανδαλισμός και ο διχασμός των πιστών, αλλά η ενότητα και η πνευματική ολότητα με καπετάνιο του σκάφους της Εκκλησίας, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, που κρατά γερά το τιμόνι εν μέσω δαιμονικών καταιγίδων.
Ενώ ομίλησαν μεγάλοι ΑΓΙΟΙ για την ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ που θα δει η γενιά μας κανείς δεν μιλάει, ίσως για να μην τον πούνε γραφικό με περικεφαλαία, πιθανώς για να τα έχει καλά με το σύστημα και να μην θιγούν οι τούρκοι και οι πολιτικές φιλίας και ανοικτών συνόρων.
Τώρα που οι τούρκοι άρχισαν να δείχνουν τα δόντια τους, κάποιοι προβληματίζονται και διαβάζουν τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και άλλων Πάτερων μας, που προείπαν αυτά.
Ο πιστός λαός ο πάντα αδικημένος και γραφικός για τους περισπούδαστους των ημερών μας έχει ήδη προετοιμαστεί για όλα αυτά, καθότι έχει ενσκύψει σεβαστικά πάνω στα νάματα των Θεοπνεύστων λόγων των Αγίων μας και από αυτά αντλεί δύναμη και κουράγιο.
Όμως όλα αυτά προσμένουν την πραγματική μετάνοια Κλήρου και Λαού και συνειδητοποίηση, ότι το θρυλούμενο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ έχει τεράστιες πνευματικές διαστάσεις για ολάκερη την ανθρωπότητα.
Για αυτό τον λόγο λυσσάει το αντίχριστο πνεύμα των ημερών μας και θέλει να μας βουλώσει με την σφραγίδα του.
Ο κατασκανδαλισμός των ημερών μας φτάνει στο αποκορύφωμα, αλλά και το τέλος των δεινών είναι γνωστό.
Ένας παππούλης αγιορείτης μας επεσήμανε πριν χρόνους:
-«όταν θα εξελίσσονται τα γεγονότα, τότε οι ταγοί θα ετοιμάζονται και θα συνωστίζονται ποιος θα πρωτοπάει στην ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
-«η θλίψη όμως και το δάκρυ των πιστών και των πονεμένων συνανθρώπων μας εξ αιτίας των δεινών που θα μας επιφέρουν οι δήθεν φίλοι μας θα είναι τέτοια, που κανείς δεν θα επιτρέψει να μπει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παπόφιλος και υποκριτής»

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

(δημοσιεύθηκε 3 Μαΐου 2020 και επισημάναμε τότε: τα λέμε τώρα γιατί πλησίασαν δραματικά όλα αυτά , την μια μέρα θα κοιμηθούμε έτσι και την άλλη θα ξυπνήσουμε διαφορετικά . Από εδώ και εμπρός η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και ανατροπές)
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΗΜΕΡΑ εν έτη 2022 - βεβηλώνεται ως τζαμί υπό των αγαρηνών η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και καταστρέφονται τα ψηφιδωτά της και δεν ακούγεται " κιχ";; ( δεν εννοούμε παραστάσεις σε διεθνείς οργανισμούς για να πούμε ότι κάναμε το καθήκον μας)