Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

"έρχεται πακέτο από τον Ουρανό" ανανεωμένο το άρθρο

 


 φώτο από https://www.avgi.gr/diethni/

"έρχεται πακέτο από τον Ουρανό" μας έλεγε ένας παππούλης το πρωί με όσα ζούμε και εκείνη την στιγμή ελάμβανα ένα μήνυμα - έκκληση.

Γιατί είναι πραγματική έκκληση, όταν δεν έχεις κεριά , θυμίαμα , φυτιλάκια , λάδι και άλλα απλά εκκλησιαστικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης ρούχα , τρόφιμα κα για να λειτουργήσεις και να ζήσεις  τώρα που έρχεται το ΠΑΣΧΑ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ορθοδοξίας.

Που συμβαίνουν όλα αυτά; ( και που μπορεί να συμβούν αυτά  ανά πάσα στιγμή παντού στην γη) 

"εκεί που η λάβα του ηφαιστείου τρέχει με μεγάλες ταχύτητες και δεν την προλαβαίνουν" 

Σε μια περιοχή του Ανατολικού Κογκό που μοιάζει με " κόλαση επί της γης " αλλά μπορεί να γίνει Παράδεισος αν τελείται η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και ταίζονται οι ψυχές . 

" να στείλουμε αδελφοί τα πακέτα της καρδίας μας , εκεί που ζυγίζονται πρώτα στον Ουρανό και μετά στο ταχυδρομείο" 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Διαβάζουμε σχετικά: 

23 - 5 -2021 

" Το ηφαίστειο Νιραγκόνγκο, ένα από τα πιο ενεργά στον κόσμο, εξερράγη αιφνιδιαστικά χθες, όπως ανέφερε ένας ηφαιστειολόγος από την πόλη Γκόμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Κόκκινες λάμψεις διακρίνονται από τον κρατήρα του ηφαιστείου και μια έντονη οσμή θείου έχει απλωθεί στην πόλη που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Κίβου (φώτο)" 

" Οι αρχές στην Γκόμα, στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, διέταξαν σήμερα το πρωί να εκκενωθεί τμήμα της πόλης εξαιτίας του κινδύνου έκρηξης του ηφαιστείου Νιραγκόνγκο, προκαλώντας αμέσως την έξοδο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, διαπίστωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου" 

" Το Νιραγκόνγκο ενεργοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2002. Τότε σκοτώθηκαν 250 άνθρωποι και 120.000 έμειναν άστεγοι, αφού η λάβα έφτασε μέχρι την Γκόμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς , η ροή της λάβας είναι από τις πιο γρήγορες στον κόσμο." 

Σε αυτό το μέρος τον έστειλε η Εκκλησία και ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ για να υπηρετήσει τους πονεμένους και εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας τον πατέρα Τιμόθεο που σαν Πατριαρχικός Επίτροπος του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας ανέλαβε να διακονήσει ψυχές και ανάγκες.


Ακολουθούν τα μηνύματα που λάβαμε από τον ίδιο:

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, ο Απόστολος Πέτρος περπάτησε τουλάχιστον για λίγο στη θάλασσα πριν αρχίσει να καταποντίζεται, παρασυρόμενος από τα μανιασμένα κύματα της θάλασσας και φώναξε: «Κύριε, σώσον με»! (Ματθ. 14:30) , εμείς όμως εδώ στη Γκόμα πριν καν αρχίσουμε να περπατήσουμε αναγκαστικά στα νερά της θαλάσσης της Ιεραποστολής η καταιγίδα και οι ανεμοστρόβιλοι μας πνίγουν ήδη. Μην μας αφήσετε μόνους να βυθιστούμε και να ναυαγήσουμε, να εξαφανιστούμε, αλλά απλώσετε μας την χείρα, τείνετε μας χείρα βοηθείας και στηρίξετε το έργο της Ιεραποστολής. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. Είμαστε με άδεια χέρια. Έχουμε ξεμείνει από χρήματα. Υποστηρίξετε μας. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!



ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΚΟΜΑΣ

Μπορείτε να μας στείλετε την βοήθεια σας μέσω του λογαριασμού μας Τραπέζης του Κονγκό ή να σας δώσουμε κάποιο λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα.
Ο Λογαριασμός μας στο Κονγκό είναι:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.
Η Διεύθυνση της Εκκλησίας: BOULEVARD DE LIBERATION 095/0/. BUNIA (οδός, αριθμός και Πόλη).
E-μαιλ: Timotheosntumba@gmail.com
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας, να παρακολουθείτε και να βλέπετε την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας στο Facebook με το όνομα Timotheos Ntumba.
Το Blog της Ιεραποστολής είναι: https://timotheosntumba.blogspot.com
Το Ε-μαιλ της Ι. Επισκοπής : eglisegoma@gmail.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ


" Αγαπητοί μας φίλοι και στηρικτές του έργου μας της Ιεραποστολής, καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Σας δίνω την πλήρη μας Ταχυδρομική Διεύθυνση στη Γκόμα για δέματα. Θα σας εξηγήσω ποια δέματα μπορείτε στην αρχή να μας στέλνετε. ΈΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ 2$ ΤΟ ΚΙΛΟ.
Διεύθυνση
PERE TIMOTHEE NTUMBA
EGLISE ORTHODOXE
DIOCESE DE GOMA
AVENUE BUNAGANA 087
VILLE DE GOMA
B.P. 214
GOMA/ NORD-KIVU/ R.D. CONGO
TEL : 00243 815386620
E-mail : Timotheosntumba@gmail.com
Υ. Γ.
Αν είναι τρόφιμα , να υπάρχει μεγάλο περιθώριο για την λήξη τους.

Ρούχα σε καλή κατάσταση
(πρώτα παιδικά, μετά γυναικεία και ανδρικά).

Καλοκαιρινά να είναι και όχι χειμωνιάτικα, διότι τα χειμωνιάτικα θα είναι άχρηστα.

Εκκλησιαστικά είδη, αν είναι στολές να είναι για αδύνατους όχι Large.

Χριστιανικά βιβλία, αν βρείτε γαλλικά βάλετε, που μπορούν να τα διαβάσει ο κόσμος εδώ.

Αυτά κάπως χοντρικά, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Η Παναγία μας να μας ευλογεί όλους!


Επίσκεψη σε θύματα του ηφαιστείου στην Γκόμα. Τους δώσαμε ό τι μπορούσαμε και τους υποσχεθήκαμε να τους φέρουμε ρύζι να φάνε.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
Visite aux sinistrés du volcan à Goma. Nous leur avons donné ce que nous pouvions et nous leur avons promis de leur apporter du riz pour qu’ils mangent. NE LES OUBLIONS PAS, ILS SONT DANS LE BESOIN, LES GRANDS TOUT COMME LES ENFANTS.