Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

" μάτωσε" η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και πίδακας " αίματος" ανέβλυσε από το ΠΡΟΣΦΟΡΟ

 


ΦΡΙΚΤΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ στην Πατρίδα μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τόσα γίνονται τούτες τις ώρες στην γη και στον Ουρανό που τολμάμε να πούμε ότι ποτέ δεν έγιναν στο παρελθόν.

Πρωτάκουστα και Πρωτοφανή ακόμα και να τα περιγράφεις.

Αλλά πως να μην είναι όταν ακοές πολεμικών αλαλαγμών προειδοποιούν για  ανοικτή πλέον σύγκρουση του ΝΑΤΟ με την Ρωσία  περιφερειακά της Ουκρανίας ( βλ. Μολδαβία- Ρουμανία - Υπερδνειστερία) ακόμη και μέσα στην Μαύρη Θάλασσα.

Άρχισε το αίμα να ρέει ποτάμι και εμείς κανονίζουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, θέλοντας να ξορκίσουμε το κακό του Μεγάλου Τρίτου Πολέμου που μας περικυκλώνει δραματικά.

Πριν 10 και χρόνια όταν μιλούσες και με  βάσει τα προρρηθέντα υπό των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας για τέτοιες εκδοχές, σου έλεγαν " το έχασες". 

Σήμερα μάλλον το " χάσαμε" όλοι μας γιατί δεν μπορούμε να διακρίνουμε, πόσο μάλλον να διαχειριστούμε κινδύνους και παγίδες που άνοιξαν ως ορύγματα  μέσα στην καθημερινότητα.

Τώρα τρέχουν οι αναλυτές της οικονομίας και της γεωπολιτικής και παίρνουν συνεντεύξεις από προβεβλημένα πρόσωπα της ακαδημαικής ζωής, μήπως αυτοί μπορούν να μας εξηγήσουν που πάμε.

Ένα τέτοιο πρόσωπο ( καθηγητής  οικονομολόγος της νέας εποχής ) όταν ρωτήθηκε       - " αν θα πεινάσει η Ελλάδα λόγω έλλειψης σταριού εξ αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία;"  - απάντησε: 

- " μπορεί να έχουμε κάποιο πρόβλημα για λίγο καθότι οι ΗΠΑ και η Αργεντινή μπορούν να μας προμηθεύσουν ύστερα κάποιες ποσότητες με άλευρα" 

στην συνέχεια έκανε μια παύση , είδε τον συνομιλητή του με προσοχή και του είπε: 

" αυτά όλα με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την τουρκία γιατί τότε θα πούμε το ψωμί - ψωμάκι"  

Δεν χρειάστηκε να ακούσουμε τίποτε άλλο, γιατί αυτό μας πήγε ¨σφαίρα¨ στις πνευματικές κουβέντες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν 30 χρόνια που έλεγε στους προσκυνητές:

" μετά την εμπλοκή με την τουρκία η Ελλάδα θα πει το ψωμί -ψωμάκι" 

ΓΙΑΤΊ τα λέμε όλα αυτά αδελφοί;

Διότι βλέπουμε ότι ουδείς κτυπάει συναγερμό για διαχείριση έκτακτων αναγκών.

Και να κτυπήσεις αυτόν τον συναγερμό. πρέπει να απευθυνθείς στο λαό με πάσα αλήθεια αφήνοντας τις κομματικές στολές στην ντουλάπα.

Αντίθετα βλέπουμε ότι όλοι τους ξεσηκώθηκαν ενόψει των παγκοσμίων δραμάτων να θέλουν ακόμα και αυτή την στιγμή να αποκομίσουν κομματικά πρόσκαιρα κέρδη.

Και μόνο αυτό τους καθιστά άκρως επικίνδυνους, αλλά νόμισαν ότι όπως την έβγαζαν στο τζάμπα με αέρα ευχών τόσα χρόνια μεταπολίτευσης, ότι πάντα έτσι θα πηγαίνει το πράγμα για αυτούς.

Ευτυχώς "ΑΛΛΟΣ κτυπάει τον συναγερμό" 

Αξιόπιστος φίλος εδώ και 15 χρόνια μας μετέφερε προχθές φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα σε Εκκλησίες των μεγαλουπόλεων της Ελλάδος.

"μάτωσε"  η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και πίδακας 

"αίματος"  ανέβλυσε  από το ΠΡΟΣΦΟΡΟ με την ΧΑΡΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που όλα τα μεταποιεί στην ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ, αλλά τώρα γινόταν οφθαλμοφανώς. 

- αυτά για τους πιστούς έχουν πνευματική αξία 

- θα σου πω, αλλά δεν υπάρχει ευλογία να πεις λεπτομέρειες 

Με θλίψη τον ρωτήσαμε, ότι όλα αυτά τα φρικτά ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ δίνονται προς μετάνοια και μάλιστα για ταχύτατη μετάνοια ( εδώ και τώρα).

Και επειδή ο αδελφός αυτός είναι πνευματικό άτομο που γνώρισε  στα προηγούμενα χρόνια τους μεγάλους αγίους της εποχής μας  , δεχτήκαμε τον λόγο του , τον οποίο συμπλήρωσε με τα εξής: 

" δυστυχώς οι συνάνθρωποι μας σήμερα δεν έχουν μετάνοια πραγματική, αλλά περιέργεια εξουθενωτική"

" όλα αυτά που γίνονται καταγράφονται και πολύ γρήγορα θα δοθούν για την ενίσχυση των πιστών , τώρα μάλιστα  που φαίνεται ότι θα  ζήσουμε μέσα στα γεγονότα και θα χρειαζόμαστε από κάπου να κρατηθούμε" 

Έμεινα σε αυτά μου μας μετέφερε και σας τα μεταφέρουμε. 

Δυστυχώς όλα αυτά δείχνουν τι έρχεται , που πάμε, αλλά δείχνουν και κάτι άλλο... ότι στην μικρή αλλά μεγάλη Ελλάδα ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μιλάει δια Φρικτών Θεοσημείων που αφορούν όχι μόνο εμάς αλλά και πολλούς άλλους στον πλανήτη που ο ανθρωποκτόνος επιθυμεί να τον ρημάξει.

Να μας  συμπαθάτε αδελφοί που γράφουμε με λόγια  καρδιάς  και όχι με το σεις και το σας - πλέον φύγαμε από αυτά και πάμε σε άλλα.

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.