Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ του 2022 τότε που αλλάξαν πολλά και ήλθαν περισσότερα, θα γράφει ο ιστορικός.

 


Στις 20 Απριλίου λήγει η προθεσμία αποπληρωμής σε ρούβλια για το φυσικό αέριο που ήδη έχουν παραλάβει οι χώρες της Δύσης από τη Ρωσία.

Τότε θα δούμε τι θα κάνει η Ρωσία, αν δηλαδή κόψει τη παροχή σε περίπτωση μη αποπληρωμής.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Απριλίου του 2022 οι Ρώσοι μας προετοιμάζουν:

 ΠΟΥΤΙΝ
ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι χώρες της Δύσης «έβαλαν αυτογκόλ» επιβάλλοντας κυρώσεις κατά της Ρωσίας για το ζήτημα της Ουκρανίας, οι οποίες έχουν οδηγήσει «στην επιδείνωση της οικονομίας στην Δύση».

Ντμίτρι Μεντβέντεφ 

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, τέως πρόεδρος και τέως πρωθυπουργός της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε την Ευρώπη ότι στην πραγματικότητα θα προκαλέσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στον εαυτό της εάν οδηγήσει το ρωσικό δημόσιο σε πτώχευση.

"Η αφερεγγυότητα της Ρωσίας θα μπορούσε να μετατραπεί σε αφερεγγυότητα της Ευρώπης", τόνισε ο κ. Μεντβέντεφ, που είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

Άλλα προβλήματα μπορεί να είναι η έλλειψη βασικών διατροφικών προϊόντων και "κύμα βίαιων εγκλημάτων" λόγω της μαζικής μετανάστευσης από την Ουκρανία στην Ευρώπη, υποστήριξε ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΜΟΛΙΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΑΡΑΧΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ - ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΘΝΩΝ - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.


 «Πού είναι, θάνατε, το κεντρί σου; Πού είναι, Άδη, η νίκη σου;»