Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Στην αρχή των μνημονίων μας κάποιοι πατέρες είπαν ότι η Γερμανία θα ζήσει κοινωνικές εξεγέρσεις και σήμερα ...


 

Προειδοποίηση σοκ από την Γερμανία: Εάν σταματήσει το φυσικό αέριο της Ρωσίας θα προκληθεί τεράστια ανεργία και κοινωνικό χάος

Διαδηλώσεις υπέρ της Ρωσίας και κατά του "ρωσισμού", των διακρίσεων σε βάρος των Ρώσων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ανόβερο, στη Φρανκφούρτη και σε άλλες πόλεις. Σε κάποιες περιπτώσεις οι διαδηλωτές ήρθαν μάλιστα αντιμέτωποι με υποστηρικτές της Ουκρανίας.

Στο Ανόβερο η διαδήλωση έγινε με αυτοκινητοπομπή περίπου 350 οχημάτων, υπό το σύνθημα "ενάντια στη ρητορική μίσους, του εκφοβισμού και των διακρίσεων σε βάρος του ρωσικού λαού" και με πλακάτ που αναφέρονταν σε "προσβολές και εκφοβισμό που υφίστανται τα παιδιά των Ρώσων στη Γερμανία". Μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία, πολλοί από τους διαδηλωτές δήλωναν στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι "στα νοσοκομεία που χτυπήθηκαν κρύβονταν ουκρανοί στρατιώτες", ότι "η Ουκρανία δεν είναι ξεχωριστό έθνος και η χώρα ανήκει στη Ρωσία" κ.ο.κ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήλεγξαν τα αυτοκίνητα για ενδεχόμενα παράνομα σύμβολα, όπως το "Ζ", ή συνθήματα, ενώ προσπάθησαν να εκτρέψουν την αυτοκινητοπομπή σε εναλλακτικές διαδρομές, όταν δεκάδες άτομα άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον τους και να τους πετούν αβγά. Λίγο αργότερα περίπου 3.500 άτομα πραγματοποίησαν αντι-διαδήλωση.

Στη Φρανκφούρτη οι αστυνομικές αρχές δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αυτοκινητοπομπή 700 αυτοκινήτων και τελικά περίπου 1.000 άτομα διαδήλωσαν υπέρ της Ρωσίας στο κέντρο της πόλης. Και σε αυτή τη περίπτωση πολλές οργανώσεις είχαν καλέσει τους πολίτες σε αντι-συγκεντρώσεις, υπέρ της Ουκρανίας. "Διευκολύνουμε το δικαίωμα για διαδηλώσεις, αλλά ελέγχουμε και για τη διάπραξη αδικημάτων. Χωρίζουμε τις ομάδες προκειμένου να αποτρέψουμε την κλιμάκωση. Θα ενεργήσουμε άμεσα, με συνέπεια και αναλογικότητα σε οποιεσδήποτε προσβολές κατά της Ουκρανίας ή δηλώσεις υπέρ του πολέμου", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Όπως έκανε γνωστό, ένα άτομο κρατούσε σοβιετική σημαία, η επίδειξη της οποίας έχει απαγορευτεί, όπως και των σημαιών της "Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ" και της "Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ". Ένας άνδρας συνελήφθη, επειδή επιτέθηκε κατά των αντιδιαδηλωτών με σπρέι πιπεριού. Η αστυνομία, δήλωσε ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στα συνθήματα που ακούστηκαν υπέρ της ρωσικής επίθεσης, στο εξής θα φροντίσει για ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα από τις διαδηλώσεις.

Μικρότερης έκτασης διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα και στην Στουτγκάρδη.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ https://www.capital.gr/diethni/3627187/germania-diadiloseis-uper-tis-rosias-alla-kai-isxures-antisugkentroseis-se-germanikes-poleis

ΤΩΡΑ  ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ  (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ - ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) - ΜΠΟΡΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΠΙΠΤΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ.