Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

« δεύρο έξω από την "παγίδα" που σου έστησαν »

 


Ο τάφος είναι παγίδα για τον δεύτερο πνευματικό θάνατο αν έχει γεμίσει με αμετάκλητη αμετανοησία, ενώ γίνεται άνοιξη και σπορά αιωνιότητας με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ εκ νεκρών.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα ταλέντα της νέας εποχής ήδη μας είχαν προαναγγείλει ότι μετά την πανδημία θα έχουμε πόλεμο , πολέμους και σήμερα μέσα από τα ΜΜΕ διαφημίζουν ότι εισήλθαμε στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και πράγματι ξεκίνησε μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ δια αντιπροσώπου βλ. Ουκρανία.

Αυτός που ένοιωσε ανακουφισμένος μετά την καταβύθιση της πυραυλοφόρου  ρωσικής ναυαρχίδος ΜΟΣΧΑ είναι η τουρκία.

Ανακουφίστηκε πολύ γιατί ο τούρκος τόσο καιρό διαβάζει τις προφητείες και προσπαθεί να τις αντιπαρέλθει ( μέσα σε αυτό ήταν και η προσπάθεια του τον Αύγουστο του 2016 να συμπήξει συμμαχία με τον Πούτιν, ενώ ήταν χώρα του ΝΑΤΟ)

Σήμερα έχει όμως και μια ανησυχία γιατί τον κάρφωσαν τα δυτικά ΜΜΕ ότι drones που πούλησε στην Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε για να παραπλανήσει την αντιπυραυλική ασπίδα του καταδρομικού ΜΟΣΧΑ.

Από εδώ και πέρα όλα είναι ανοικτά και όλοι κρατούν την αναπνοή τους γιατί « πάτησαν το πόδι της αρκούδας»

Από το 2016 βλέποντας της συμμαχία Ρωσίας και τουρκίας και την πώληση των S- 400 της πρώτης στην δεύτερη αλλά και την προκλητική ζωή των Ρώσων Ολιγαρχών που δεν ήξεραν τι να κάνουν τα χρήματα που απέκτησαν με το ξεπούλημα της βαριάς βιομηχανίας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης επικεντρωθήκαμε στα λεγόμενα ενός μεγάλου αγίου γέροντος των ημερών μας

Γέροντας  Ιωνάς της Οδησσού  κοιμήθηκε το († 2012). Το 2007 είχε πει:

 «Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος. Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτα αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης». 

 «αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία».

 βλ. http://orthodoxathemata.blogspot.com/2022/01/blog-post_214.html

Τότε αναρωτηθήκαμε για ποιον τσάρο μιλάει ο Γέροντας Ιωνάς την στιγμή που ο Πούτιν ήταν στην εξουσία από τις αρχές του 2000;

Κάποιοι έλεγαν τον Πούτιν τσάρο και τσάρο αλλά χρονολογικά και σύμφωνα με αυτά που είπε ο άγιος του ΘΕΟΥ δεν ήταν αυτός.

Όταν βεβηλώνεται η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και δεν αντιδράς για να μην χαλάσεις τις δουλειές με τον σουλτάνο κάτι σημαίνει αυτό.

Για αυτό και είχαμε επισημάνει ότι ο Πούτιν δεν θα είναι αυτός που  στο πρόσωπο του θα εκπληρωθούν οι προφητείες. Το γιατί το γνωρίζει αυτός και ο φίλος του σουλτάνος που θέλησαν να αλλάξουν  την ιστορία της προφητείας  και δίχως να το καταλάβουν ενεργούν σύμφωνα με το άρρητο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Και οι δυο τους έπαιξαν με την παγκοσμιοποίηση σε όλα τα χρηματοοικονομικά επίπεδα και σήμερα αυτή θέλει να τους καταπιεί.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν κάποιοι να μας τα παρουσιάσουν.

Το σκηνικό στην Μόσχα σήμερα είναι πολύ θολό γιατί  πιέζουν οι σκληροί τον Πούτιν να φέρει τα πράγματα στα άκρα.

Αλλά και η Άγκυρα ζυγιάζει τα πράγματα και βλέπει πότε θα εγκαταλείψει οριστικά  τον σύμμαχο της Πούτιν και να ανέβει στο άρμα του ΝΑΤΟ κανονικά και με όλα τα όπλα της ( ήδη μετά την επίσκεψη της πασίγνωστης αμερικανίδος ΥΦΥΠΕΞ κ. Νούλαντ το έκανε)

Και ενώ συμβαίνουν τέτοια στα παρασκήνια εδώ βλέπουμε  

Από την μια οι φαν του Πούτιν και από την άλλη οι νεοποχίτες που βιάζονται να φέρουν τον δικό τους «τσάρο- πλανητάρχη με αντίχριστο πνεύμα» και στην μέση αυτών  η νέο –ΕΛΛΑΔΑ των Νεοελλήνων  έτοιμη να παίξει τον γνωστό της ρόλο ως κομπάρσου εξυπηρετώντας γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που έχουν εκπονηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γιατί τόσα χρόνια δεν κάναμε τίποτε. Τρώγαμε τα χαστούκια και λέγαμε στους τοκογλύφους « καλά μας κάνετε , είναι για να μας σώσετε».

Έτσι αποδυναμωμένοι σε όλα απλώς  παρακολουθούμε και κάποιοι ευτυχώς πιστοί προσεύχονται μυστικά   ώστε το παγκόσμιο κακό να μας πάρει ξώφαλτσα.

Συνέχεια βλέπουμε τέτοια ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ « δακρύζουν εικόνες  της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ , ματώνουν ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ» που αν τα ζούσαν οι Νινευίτες θα έκαναν περισσότερα για να κοπάσει η θραύση και η Θεική Οργή.

Το Χιλιάρμενο ( αεροπλανοφόρα) κυκλοφορεί στην Λευκή Θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ) και εστιάζει προς την Μαύρη Θάλασσα και στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου , έτσι όπως τα έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός.

Οι εχθροί της Ορθοδοξίας δεν ποντίζουν μόνο νάρκες αλλά έχουν ήδη ποντίσει και πολλές παγίδες.

Περπατάμε πάνω σε αυτές και ένα συνεχόμενο ΘΑΥΜΑ μας σώζει και μας κρατάει ακόμα όρθιους.

Είναι προαποφασισμένο ο τούρκος να κτυπήσει τα νησιά μας και μάλιστα τώρα που στην παγκόσμια σκηνή ανατρέπονται πολλά, ώστε όταν το κάνει ο κόσμος να μην δει την κατεργαριά του καθότι θα είναι απασχολημένος με τόσα άλλα, όπως:  

-        Αν η Ρωσία θα κτυπήσει με πυρηνικά στην Βαλτική ενόψει ένταξης στο ΝΑΤΟ της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

-        Αν κτυπηθεί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιραν ξαφνικά

-        Αν πάρει φωτιά η Βαλκανική ( εκεί ο τούρκος έχει ειδικότητα και μεράκι)

-        Αν η Κίνα προσβάλλει την Ταιβάν και τόσα άλλα…

Όμως ο τούρκος θα κάνει το απονενοημένο πριν πεινάσει για τα καλά ( ήδη  λαός του πεινάει) και έτσι γνωρίζει ότι θα φέρει πείνα στην Ελλάδα και άλλες ανατροπές που θα θυμίζουν μέρες 74.

Σανίδα σωτηρίας να σταθούμε πάνω από την Παγίδα – παγίδες που μας έστησαν είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (άλλωστε αυτή μας έσωζε και μας σώζει) ΚΑΙ επειδή γνωρίζουν οι εωσφοριστές ότι αυτό είναι το όπλο που τρέμουν θέλουν να μας τραβήξουν την σανίδα κάτω από τα πόδια μας . Τόλμησαν να το κάνουν τέτοια σε  Πασχάλιες  περιόδους τα προηγούμενα χρόνια. Θα το τολμήσουν  και τώρα με  τόσα πολλά που έχουν στο μυαλό τους;

Ενώ ζούμε όλα αυτά   ακούγεται η φωνή του ΚΥΡΙΟΥ ημών Ιησού Χριστού « ΛΑΖΑΡΕ δεύρο έξω» και φρίττουν και ετοιμάζονται να τον ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ και αφού ξαναπληρώσουν τους σταυρωτές ΤΟΥ να πούνε ότι οι μαθητές του έκλεψαν το ΣΩΜΑ του από τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.