Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

πορεία προς το ματωμένο ΠΑΣΧΑ του 2022

 



Όλοι οι άλλοι βλέπουν τα συμφέροντας τους , εμείς βλέπουμε τα δικά μας συμφέροντα άραγε;

διαβάζουμε από το https://warnews247

" Το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να «σπάσουν την πλάτη» της Ρωσίας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, τονίζει ο πρώην διοικητής των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη, Στρατηγός Ben Hodges. 

Οι Ρώσοι είναι βάναυσοι, κακοί, αλλά δεν είναι ηλίθιοι και νομίζω ότι θα μάθουν από αυτό, θα σταθούν επιτέλους στα πόδια τους αν τους αφήσουμε. Γι’ αυτό το ΝΑΤΟ πρέπει να τους καταστρέψει τώρα. Πρέπει να τους σπάσουμε την πλάτη”! είπε ο απόστρατος Στρατηγός Μπεν Χότζες.

«Δεν λέω ότι τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ πρέπει να εισέλθουν στην Ουκρανία, αλλά πρέπει να επιταχύνουμε την παράδοση όλων όσων χρειάζεται η Ουκρανία για να καταστρέψουν αυτούς τους στρατιωτικούς σχηματισμούς που προσπαθούν να υποχωρήσουν, να ανασυνταχθούν και να πάρουν νέα στρατεύματα, νέα πυρομαχικά και μετά να επιστρέψουν στη μάχη για το επόμενο στάδιο, στο Ντονμπάς», είπε ο στρατηγός.

“Πρέπει να τους καταστρέψουμε τώρα”

“Τώρα είναι η ώρα! Είναι τόσο ευάλωτοι. Γι’ αυτό πρέπει να τους καταστρέψουμε! Αν το κάνουμε αυτό, δεν θα υπάρξει άλλη επιθετική ενέργεια», είπε ο Ben Hodges." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/eisigisi-gia-deep-strike-vathia-sto-rosiko-edafos-amerikanos-stratigos-prepei-na-syntripsoume-ti-rosia-stis-epomenes-3-evdomades/

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΝΑΣ της Οδησσού "το πρώτο ΠΑΣΧΑ θα είναι του αίματος ...κτλ" 

 Το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να «σπάσουν την πλάτη» της Ρωσίας τις επόμενες τρεις εβδομάδες...

Ποια είναι η πλάτη της Ρωσίας;

Είναι η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ δηλ. που από εκεί πλέον γίνονται οι περισσότερες ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις και μπορεί να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα η απόβαση των Ρώσων για την κατάληψη  της Οδησσού.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ  

το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί όλες τις γεωστρατηγικές επιλογές του μέσω τουρκίας με το αζημίωτο φυσικά , κάνοντας όλα τα χατίρια της βλ. καταργεί τον περιώνυμο East med αγωγό και πρόκειται να μεταφερθεί φυσικό αέριο μέσω του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου.

Υπάρχουν και άλλα χατίρια που δεν τα γνωρίζουμε;

Όταν θα ξυπνήσουμε θα είναι αργά, απλά θα μας έχει μείνει η πικρία από την μεταξύ μας αλληλο-φαγωμάρα των υποστηρικτών της Ρωσίας και των αντί.

Όλοι οι άλλοι βλέπουν τα συμφέροντας τους , εμείς βλέπουμε τα δικά μας συμφέροντα άραγε;

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.