Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ - η Φινλανδία οδεύει προς το ΝΑΤΟ - οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ από καιρό τα είπαν

  

φώτο από το fb και την Φιλιππία Βενετσάνου 

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ - Η Ρωσία δεν έχει πλέον πολλές επιλογές- μετά την σημερινή επιλογή της Φινλανδίας να μπει στο ΝΑΤΟ - μόνο με  ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 

" ουαι εις τα Έθνη του βορρά"  

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

" Το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ενέκρινε την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ σπάζοντας την ιστορική συμφωνία με τη Ρωσία περί ουδετερότητας.

Το 56% των μελών του φινλανδικού κοινοβουλίου, 112 από τους 200 Φινλανδούς βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης της χώρας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία πριν λίγες ώρες.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά για την Ρωσία

Το 1938, η τότε ΕΣΣΔ ανησύχησε για το ενδεχόμενο ενός διμέτωπου αγώνα με την χιτλερική Γερμανία. Συγκεκριμένα, θεωρούσε πως οι Γερμανοί θα μετέφεραν δυνάμεις στη σύμμαχό τους Φινλανδία και από εκεί θα προήλαυναν προς την Αγία Πετρούπολη (τότε Λένινγκραντ), η οποία απείχε μόλις 32 χλμ. από τα φινλανδικά σύνορα.

Ως εκ τούτου, τον Απρίλιο του 1938 απαίτησαν την εκχώρηση φινλανδικών εδαφών στον Ισθμό της Καρελίας ώστε να δημιουργηθεί μια “Buffer Zone” γύρω από το Λένινγκραντ. Σε αντάλλαγμα, θα παραχωρούνταν στους Φινλανδούς σοβιετικά εδάφη στη βόρεια μεθόριο των δύο χωρών.

Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό. Και ο πόλεμος ξεκίνησε.

Ακολούθησε το 1941 έως το 1944 ο “Πόλεμος Συνέχειας” από τη Φινλανδία και τη Ναζιστική Γερμανία, ως σύμμαχοι, κατά της Σοβιετικής Ένωσης.  Στη Ρωσική ιστορία, ο πόλεμος ονομάζεται Φινλανδικό Μέτωπο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Και στους δύο πολέμους η τότε ΕΣΣΔ επιδίωξε  την “ουδετερότητα” της Φινλανδίας, και την προστασία της Αγίας Πετρούπολης με απώθηση των εχθρικών στρατιωτικών δυνάμεων. Τα ίδια επιχειρήματα που έχει προβάλει η Μόσχα και στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτά πλέον ανατρέπονται με την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα θα βρίσκονται σε απόσταση “αναπνοής” μόλις 32 χλμ από την ιστορική πόλη της Αγίας Πετρούπολης η οποία αργά ή γρήγορα θα τεθεί εντός εμβέλειας των αμερικανικών πυραύλων τύπου Himars ή ATACMS." 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  https://warnews247.gr/i-istoria-epanalamvanetai-o-chrismos-v-poutin-gia-tin-finlandia-natoikes-dynameis-se-apostasi-anapnois-apo-agia-petroupoli/

Όλο αυτό συνιστά ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ - Η Ρωσία δεν έχει πλέον πολλές επιλογές- μετά την σημερινή επιλογή της Φινλανδίας να μπει στο ΝΑΤΟ - μόνο με  ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 

ΤΕΛΙΚΑ ποιο θα είναι το μέλλον των Βορείων χωρών;

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

¨Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά :

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».

Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . 

«Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : 

«Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » 

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : 

«Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

Παισίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

ΓΈΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ

Απόσπασμα από την γνωστή προφητεία-ποίημα του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού 

" Με μιας θα ανάψει  η φωτιά, από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη, ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη" 

ΠΗΓΗ http://anakalipto.blogspot.com/2012

Μετά από αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν είναι δυνατόν να μην τρέμει όλη η ανθρωπότητα γιατί σε λίγο θα στενάζει;

Πρώτη φορά στα χρονικά έχουν βγει τόσοι στρατηγικοί πύραυλοι στην επιφάνεια της γης κοντά σε σύνορα χωρών.

ΓΙΑΤΙ βγαίνουν άραγε;

Για να χρησιμοποιηθούν, ώστε να κάψουν την ΑΜΑΡΤΙΑ και την διδασκαλία της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ;

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ

ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας