Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

το Moskva χαμένο στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας και η φωνή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν τριάντα έτη " όποιος πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο χάθηκε"

 


Πλέον οι αναλύσεις ελάχιστα μπορούν να μας προσφέρουν γιατί τα γεγονότα τις ξεπερνούν. Απομένει να παρακαλούμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ να μας φωτίζει για να δούμε την πνευματική διάσταση αυτών των εξελίξεων.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η Μαύρη θάλασσα θα αποδώσει την ημέρα της Κρίσεως του δικούς της νεκρούς.

Τα πυρηνικά και τα άλλα πυρομαχικά διαστημικής τεχνολογίας που ήταν έμφορτο το Moskva τι θα απογίνουν;    

Ακόμα αναρωτιούνται σε Ανατολή και Δύση πως μπορεί ένα θωρηκτό- φρούριο 12000 τόνων ατσάλι να πάει αύτανδρο στον Βυθό της Μαύρης Θάλασσας μαζί με την πλειονότητα του πληρώματος του;

Αν και  οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι διασώθηκαν μόνο 100 άνδρες από το σύνολο των 510 ανδρών , τότε κατανοούμε τι πόνος υπάρχει σε δεκάδες ρωσικές οικογένειες, αλλά και να σκεφτούμε πως δρα ο πνευματικός νόμος , όταν χάνονται αθώες ψυχές στην Ουκρανία , άσχετα με το ποιος κρύβεται πίσω από τις φρικαλεότητες - προβοκάτσιες.

Και φυσικά που να σκεφτούν οι ηθικοί αυτουργοί των τόσων δεινών ότι κάποια στιγμή  σύντομα θα περιλάβει και αυτούς ο αδέκαστος πνευματικός νόμος.

Εκείνο που πέτυχαν στην Ουκρανία και στην Ρωσία οι αντίχριστες δυνάμεις των παγκοσμίων δυναστών ήταν  να μην γιορτάσουν καθώς πρέπει  οι Ορθόδοξες αυτές χώρες την Μεγάλη Εβδομάδα των ΑΓΙΩΝ  ΠΑΘΩΝ και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού γιατί οδηγήθηκαν αυτές  σε έμφυλο - ηγριωμένο πόλεμο.

Ποιος  τα βλέπει όλα αυτά που μας έρχονται στις οθόνες και δεν μένει με το στόμα ανοικτό;

και δεν αναρωτιέται ; και αν αυτό το κακό έρθει και σε εμάς τότε τί κάνουμε;

Επειδή έχουμε πλήθος "σωτήρων" που τόσες δεκαετίες βάλθηκαν να μας σώσουν, θέλουμε να πιστεύουμε ότι διαθέτουν  την κοινή λογική  να μην μας δώσουν μια κλωτσιά για να πάμε πιο κάτω στην σκάλα του κακού.

Ακούστε παλληκάρια τι έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πριν τριάντα χρόνια και αναζητήστε τα στις μηχανές του διαδικτύου για να δείτε ότι αυτά γραφτήκανε σε βιβλία και σε ιστοσελίδες κατά επανάληψη όλα τα προηγούμενα χρόνια πριν ζήσουμε αυτά που ζούμε.

έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μεταξύ των άλλων:  

"όποιος πάρει μέρος σε αυτό τον πόλεμο χάθηκε" και "κανείς δεν θα γυρίσει πίσω  νικητής από αυτόν τον πόλεμο"

τι εννοούσε ο ΑΓΙΟΣ το καταλαβαίνουμε όλοι μας; 

Μακριά από την παγίδα που πάνε να μας στήσουν, αρκετά τόσα τζάμπα αίματα χύσαμε για να εξυπηρετήσουμε δήθεν  φίλους που έγιναν οι τοκογλύφοι της γειτονιάς μας.

Αυτές τις στιγμές μετά την βύθιση του Moskva ο Ρώσος όπως λέμε 

"μασάει σίδερα" και γίνεται απρόβλεπτος , το αυτό  ξέρουν οι δυτικοί και έχουν λουφάξει. 

Η ρωσική ψυχολογία φορτώνει άσχημα και ετοιμάζεται όταν στραφεί προς την  νότια ακτογραμμή της Μαύρης θάλασσας που βρέχει την τουρκία να τα πάρει όλα σβάρνα και φυσικά εκεί δεν έχει το πρόσκομμα που είχε με τους Ορθόδοξους πληθυσμούς στην Ουκρανία και έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει τακτικά - πυρηνικά για να κερδίσει όσο χρόνο έχασε.

Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, γιατί με ενέργειες στοχευμένες θα προκαλέσουν το σφράγισμα των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου και έτσι θα κατεβάσουν τον  Ρώσο κάτω που θα μετακινηθεί προς τα  ΣΤΕΝΑ  για τα δικά του συμφέροντα , όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

Και πρόσθετε ο ΑΓΙΟΣ, ότι " έτσι οι Ρώσοι θα βοηθούν και εμάς , δίχως να το καταλαβαίνουν" 

γιατί θα βοηθούν εμάς;

πιθανώς γιατί θα έχουν προκύψει τα Ελληνοτουρκικά που θα συσχετιστούν με τα ΣΤΕΝΑ.

Πρέπει οι καρέκλες των εξουσιών  αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, να ξεσκονίσουν καλά τα προρρηθέντα υπό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ , όπως κάνουν τόσο καιρό οι τούρκοι που θέλησαν να αλλάξουν την προφητεία για αυτό και τα βρήκαν με τον Πούτιν.

Μπορεί οι γείτονες να διαβάζουν τις προφητείες αλλά η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ (όπως τους επισημάναμε πριν πενταετίας ) άνοιξε όλες τις κρυμμένες καταπακτές του Ιερού αυτού Καθιδρύματος  και βγήκαν όλες οι ψυχές αυτών που έσφαξαν εκεί και όλοι αυτοί ήδη ενώπιον του ΘΡΟΝΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ παρακαλούν να τρέξουν τα γεγονότα και πράγματι τρέχουν...

ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΟΙ

   

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.