Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

" ακοές κακών, αίσθηση πείνας , ανησυχία Εθνών" ΜΑΙΟΣ 2022


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με αυτό επιμένουμε να χαιρετιόμαστε γιατί η μικρή , αδικημένη Ελλάδα μας είναι ο από μόνη της ο Πολιτισμός της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

Τώρα πλέον δεν γράφουμε αλλά συμπονούμε με όσα συμβαίνουν και όσα έρχονται - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είναι πλέον σενάριο αλλά μια φρικτή πραγματικότητα και οι " δοκούντες των εθνών" ακάθεκτα συνεχίζουν το έργο τους να άρχουν - καταδυναστεύουν των Εθνών με στόχο να φέρουν τον άρχοντα του σκότους.

Για τον λόγο αυτό θα αντιδράσει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ και θα σαρωθούν οι τύραννοι με πάταγο, φωτιά  και νερό.
" θα ξανα βαπτιστούμε μέσα από δεινά;"  
τα είπαν " χαρτί και καλαμάρι" οι άγιοι μας αλλά εμείς προτιμήσαμε να μην διαχειριστούμε προς  όφελος τις  προφητείες αλλά να πελαγοδρομούμε με ανίκανους ενώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα στα τεράστια μεταναστευτικά κύματα που φέρνουν τα δεινά.

Κάθε μέρα δεν έχουμε εκπλήξεις, αλλά κατολισθήσεις στην σκάλα του κακού.

"Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το Βουκουρέστι έχει παραχωρήσει τα αεροδρόμια του στην ουκρανική Αεροπορία και από εκεί απογειώνονται MiG-29 και Su-25 για να βομβαρδίσουν στόχους στην Ανατολική Ουκρανία" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

«Να κόψουμε το φυσικό αέριο και σε άλλες μη φιλικές χώρες» προτείνει ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλής- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 


Πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής;

" Οι πρώτες εκτιμήσεις ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελείωνε το Μάιο, δεν φαίνεται να επαληθεύονται.
Η σύρραξη σοβαρεύει και επεκτείνεται πέρα από την Ουκρανία στις ευαίσθητες περιοχές της Υπερδνειστερίας και της Μολδαβίας ενώ έχει ανοίξει, πλέον ξανά, και το μέτωπο της Οδησσού.
Διχασμένη η Ευρώπη να επιβάλει τις κυρώσεις που θέλουν οι ΗΠΑ
Στο μέτωπο των κυρώσεων προς την Ρωσία, η Ευρώπη είναι διχασμένη και προκειμένου να μην κατηγορηθεί από τις ΗΠΑ ότι δεν «επιβάλει» σοβαρές κυρώσεις στο Κρεμλίνο, ετοιμάζεται να προσφύγει στην αύξηση των δασμών ή των ανώτατων τιμών. Βέβαια, δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό.

Η Γερμανία επιζητεί περισσότερο χρόνο καθώς έχει την μεγαλύτερη εξάρτηση από το ρωσικό αέριο και πετρέλαιο" 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/621299/megali-anisyxia-sto-maksimou-gia-paratasi-kai-epektasi-tou-polemou-7-paremvaseis-etoimazontai-mesa-ston-maio

ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 25 η ΜΑΙΟΥ; 

" Την απειλή της για διακοπή της προμήθειας φυσικού αερίου σε όσες «μη φιλικές» χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) αρνούνται να πληρώσουν σε ρούβλια, ενεργοποίησε η Ρωσία, αρχής γενομένης από την Πολωνία και τη Βουλγαρία. Θεωρείται δεδομένο ότι σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιπες χώρες, ενώ η κρίσιμη ημερομηνία για την Ελλάδα τοποθετείται στις 25 Μαΐου οπότε και λήγει η προθεσμία προς τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για την πληρωμή της προγραμματισμένης δόσης προς τη Gazprom."ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.bankingnews.gr/energeia/articles/621308/i-rosia-ekleise-ti-strofigga-tou-fysikoy-aeriou-stis-25-maiou-ligei-to-telesigrafo-stin-ellada-sta-ypsi-oi-times

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΊΟΥ 

" Το πρωί ο πρωθυπουργός  είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Kiril Petkov. Στη διάρκεια της επικοινωνίας ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Ελλάδα θα συνδράμει τη Βουλγαρία για να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση που προκάλεσαν για τη χώρα οι ρωσικές αποφάσεις στον ενεργειακό τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το Μάιο έχουν προγραμματιστεί πέντε παραδόσεις LNG, εκ των οποίων οι δύο προορίζονται για τη Βουλγαρία. Τον Ιούνιο ακόμα δύο φορτία LNG που θα φτάσουν στη χώρα μας θα κατευθυνθούν προς τη Βουλγαρία."  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 

https://www.capital.gr/politiki/3630342/ektakti-suskepsi-sto-maximou-gia-to-fusiko-aerio

Μιλάνε για ενεργειακή επάρκεια την στιγμή που αναζητάτε πνευματική επάρκεια και λεβεντιά.

Μέσα στο καβούκι του ο καθένας δεν μπορεί να σωθεί , τώρα χρειάζεται κάτι άλλο , μια έμπνευση , μια τόλμη , μια αλήθεια προς τον λαό για να κατανοήσει που πατάει και που πρόκειται να βρεθεί. Εν τω μεταξύ αυτό που κάνει κάθε μέρα ο αγαρηνός στο ΑΙΓΑΙΟ το γνωρίζουν οι φύλακες του και αυτό προαιωνίζει ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. 

 ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.