Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ αδελφοί ουκ ολίγοι

 


Η Ρωσία πριν λίγο ανέβασε τον δείκτη πυρηνικού συναγερμού της χώρας καθώς ο υπουργός Εξωτερικών, Σ.Λαβρόφ, αναθεώρησε τα όσα μέχρι τώρα έλεγε το Κρεμλίνο και μίλησε ανοικτά για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και για “κίνδυνο πυρηνικού πολέμου”.

Η προειδοποίηση έγινε δημόσια κατά την διάρκεια συνέντευξης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/ektakto-anatheorise-i-rosia-proeidopoiei-gia-trito-pagkosmio-poly-sovaros-pleon-o-kindynos-pyrinikou-polemou/.

Σε κατάσταση άμεσης ετοιμότητας για μετάβαση στην Υπερδνειστερία βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε με RPG στο “Υπουργείο Ασφάλειας” της αυτοανακηρυσσόμενης Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλοι άνοιξαν πυρ 2 φορές με αντιαρματικούς πυραύλους RPG-22 και RPG-27 σοβιετικής κατασκευής. Μάλιστα οι άγνωστοι ένοπλοι τα… άφησαν σε δρόμο κοντά στο σημείο του συμβάντος.

Η αφορμή μόλις δόθηκε για την Ρωσία.

Αντάρτικο στην Οδησσό

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Οδησσό εμφανίστηκε ομάδα που μάχεται τον Ουκρανικό Στρατό. Προφανώς πρόκειται για φιλορωσική παραστρατιωτική δύναμη.

Τα μέλη της οργάνωση αυτής κάλεσαν τους ουκρανούς Στρατιώτες να παραδώσουν τα όπλα και να μην υπακούσουν σε εντολές ανωτέρων.

Κάτι ετοιμάζεται στον άξονα Οδησσός-Υπερδνειστερία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/ektakto-o-rosikos-stratos-ante-portas-anoixan-pyr-me-rpg-stin-yperdneisteria-antartiko-stin-odisso/

Στο στόχαστρο της Μόσχας βρίσκεται πλέον το Βουκουρέστι καθώς ρουμανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εισέλθει στην Μολδαβία και προετοιμάζονται για επιθετική ενέργεια στην Υπερδνειστερία.

Προφανώς η Μολδαβία λαμβάνει στρατιωτικά μέτρα καθώς χτες όπως είχε αποκαλύψει το WarNews247, Ρώσος στρατιωτικός Διοικητής μίλησε για ένωση με την Υπερδνειστερία.

Ταυτόχρονα οι Ρώσοι αναφέρουν πως οι Ρουμάνοι και το ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν την Μολδαβία και μέσω αυτής στέλνουν “non-stop” βαγόνια με καύσιμα και πολεμικό υλικό στην Ουκρανία.

Η Μολδαβία χρησιμοποιεί την σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει την περιοχή Etulia με την περιοχή Reni στην Οδησσό.

“Ρουμανικές δυνάμεις μπήκαν Μολδαβία”

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως η Ρουμανία προετοιμάζεται για πόλεμο με επίκεντρο την Μολδαβία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/pros-epektasi-tou-polemou-roumanikes-dynameis-bikan-moldavia-etoimazoun-epithesi-se-yperdneisteria-estisan-vasi-ypostirixis-tis-oukranias/