Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

οι Ρώσοι δεν θα ξεχάσουν αυτό που έγινε με το Moskva - κόλλυβα στο ζωνάρι των τούρκων όταν τους βυθίσουν τον στόλο -

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΣΧΑ του 2022- η ανθρωπότητα ταξιδεύει στην καρδία του σκότους γιατί τόσα χρόνια έκανε "τουρισμό"  με την διαστροφή και την αμαρτία. 
Η απώλεια του “Moskva” που πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι  βυθίστηκε φέρνουν το πρώτο ΠΑΣΧΑ του αίματος του Γέροντα Ιωνά και την αποσταθεροποίηση της νυν ρωσικής εξουσίας με ότι  συνεπάγεται αυτό, αλλά και άλλες ανατροπές σε γειτονικές χώρες και φυσικά και στην Ευρώπη.

" Την μεγαλύτερη απώλεια στην ναυτική ιστορία από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανακοίνωσε πριν λίγο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας καθώς το καταδρομικό “Moskva” βυθίστηκε.  Oι Ρώσοι έχασαν την Ναυαρχίδα του Στόλου τους.  Σε ολόκληρη την ναυτική ιστορία, δύο ναυαρχίδες έχουν βυθιστεί, το γερμανικό καταδρομικό Blucher στις 9 Απριλίου 1940 και το Moskva στις 14 Απριλίου 2022"  



εδώ και ώρες επισημαίνουμε τι εξελίξεις έρχονται βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/04/blog-post_43.html

" το ΜΟΣΧΑ ακόμα πλέει ( βυθίστηκε λένε)  αλλά δεν ξέρει κανείς πόσο θα συμπλέουν ακόμα Πούτιν - Ερντογάν και θα είναι "αβύθιστοι" 

Κίεβο: «Χτυπήσαμε με αντιπλοϊκούς πυραύλους το Moskva» – Πηγές Μόσχας: «Χρησιμοποίησαν τουρκικό  Βayraktar TB-2»

οι Ρώσοι προσθέτουν και άλλα  κόλλυβα στο ζωνάρι  των τούρκων, όταν τους βυθίσουν τον στόλο - δεν θα ξεχάσουν αυτό που έγινε σήμερα με το Moskva.  

Ρωσική κρατική τηλεόραση: "Νίκη με οποιοδήποτε κόστος στην Ουκρανία- O Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με το ΝΑΤΟ ξεκίνησε! από το https://warnews247.gr/rosiki-kratiki-tileorasi-
"Πολεμάμε εναντίον της Συλλογικής Δύσης"


ΓΕΡΟΝΤΑΣ " θα θελήσουν και τρίτο ΠΑΣΧΑ να μην κάνουμε σαν άνθρωποι, κάτι άλλο θα βρουν"


Όλοι βρήκαν ευκαιρία...πριν λίγο κτύπησαν την Δαμασκό της Συρίας με πυραύλους.

Τι θα κάνουν οι τουρκαλάδες σε αυτήν την συγκυρία που όλα βρίσκονται στον αέρα;

΄Έχουν σκοπό να μας προκαλέσουν Πασχαλιάτικα ;

Όλα τα σενάρια που σχεδιάστηκαν στο παρελθόν είναι ανοικτά δοθείσης της ευκαιρίας με το Ουκρανικό που άνοιξε για τα καλά.

Τα ΣΤΕΝΑ πρέπει να σφραγίσουν ερμητικά για τον Ρωσικό στόλο και το ΑΙΓΑΙΟ με τα χρόνια άλυτα προβλήματα είναι εδώ.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.