Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ




φωτο από το fb - το Ουράνιο τόξο κοντά   στην εξέδρα του ΠΡΙΝΟΥ στην Θάσο. 

Η Gazprom κόβει ΤΏΡΑ το φυσικό αέριο και προς τη Βουλγαρία μετά την Πολωνία
Παίρνουν και άλλες χώρες σειρά;
οι ΑΝΤΙΚΥΡΩΣΕΙΣ έμπροσθεν μας 
ο πόλεμος αλλάζει πλέον μορφές κάθε μέρα και χτυπάει την πόρτα πολλών χωρών. 

Στη διακοπή του φυσικού αερίου προς την Βουλγαρία θα προχωρήσει από την Τετάρτη ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός της Gazprom, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται το υπουργείο Ενέργειας της Βουλγαρίας. Η διακοπή αυτή θα επηρεάσει τη ροή του ρωσικού φυσικού αερίου που περνά μέσα από τη Βουλγαρία προς την Ευρώπη.


Σύμφωνα με τη Σόφια, η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου, η Bulgargraz έλαβε σχετική γραπτή ενημέρωση από τον ρωσικό όμιλο.

Η Βουλγαρία καταναλώνει περίπου 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως και εισάγει πάνω από το 90% αυτού από τη Ρωσία.

Το υπουργείο Eνέργειας της Βουλγαρίας ανέφερε ότι η χώρα έχει εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις της βάσει της τρέχουσας σύμβασης και έχει πραγματοποιήσει όλες τις πληρωμές που απαιτήθηκαν, επισημαίνοντας ότι το νέο καθεστώς πληρωμών παραβίαζε τη ρύθμιση."
 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - Η Gazprom ανακοίνωσε τη διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στην Πολωνία. ΣΟΚ τους ήρθε ξαφνικό και δεν ήταν προετοιμασμένοι. Τώρα απειλούν για καταστρατήγηση συμβάσεων...Το φυσικό αέριο πήρε 14 ευρώ μέσα σε 10 λεπτά!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. 
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 

" Ενεργειακή κρίση: Πώς θα καλύψει τις ανάγκες της σε φυσικό αέριο η Βουλγαρία - Ο ρόλος της Ρεβυθούσας" 

«Τρία χρόνια σοκ με ακρίβεια και αυξήσεις» προβλέπει η Παγκόσμια Τράπεζα https://www.militaire.gr/tria-chronia-sok-me-akriveia-kai-ayxiseis-provlepei-i-pagkosmia-trapeza/