Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Δεν είδαμε τίποτε από αυτά που μας ετοιμάζουν - ένα γνωρίζουμε ότι για τα χρήματα προδίδουν και σταυρώνουν.

 

φώτο  από το fb"ο εμπαιγμός του ΧΡΙΣΤΟΥ" έργο του Τσιμαμπούε

...προδίδουν και σταυρώνουν τον ΧΡΙΣΤΟ και φυσικά τον άνθρωπο τα χρήματα  στο διάβα των αιώνων.

" έτσι όπως μας πάνε όχι μόνο το χαρτί των χρημάτων θα υπάρχει αλλά και αυτό το χαρτί υγείας" μας είπε ένας παππούλης που δεν γνωρίζει όλα αυτά που έρχονται σήμερα στην επικαιρότητα

"Η αφερεγγυότητα της Ρωσίας θα μπορούσε να μετατραπεί σε αφερεγγυότητα της Ευρώπης", τόνισε ο κ. Μεντβέντεφ, που είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

Κατηγόρησε την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ότι έχει σκοπό να οδηγήσει τη χώρα του σε πτώχευση, μιλώντας περί "κρυφής πρόθεσης των μαζοχιστών στις Βρυξέλλες".

Προειδοποίησε ακόμη τους Ευρωπαίους ότι μπορεί να βρεθούν μπροστά και σε άλλες απρόσμενες συνέπειες των κυρώσεων που επιβάλλονται στη Μόσχα, όπως υπερπληθωρισμό που "δεν θα μπορεί πλέον να αποδοθεί στους σατανικούς Ρώσους".

Άλλα προβλήματα μπορεί να είναι η έλλειψη βασικών διατροφικών προϊόντων και "κύμα βίαιων εγκλημάτων" λόγω της μαζικής μετανάστευσης από την Ουκρανία στην Ευρώπη, υποστήριξε ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


" Το νέο νόμισμα και το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το δολάριο μετά την συμφωνία Ρωσίας-Κίνας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247, αναμένονται σύντομα σημαντικές ανακοινώσεις από Β.Πούτιν και Σι Τζιπίνγκ.

αποσπάσματα από την συνέντευξη του Sergey Glazyev  ενός  από τους πιο σημαντικότερους Ρώσους οικονομολόγους και ένας από τους πιο σημαντικούς στον κόσμο, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών

-To νέο παγκόσμιο νόμισμα θα είναι ψηφιακό και θα κινείται εξωτραπεζικά. Έτσι έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τα λεγόμενα “κρυπτονομίσματα” αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό. Πρόκειται για “stablecoins”.

-Οι χώρες που θα ενταχθούν στο νέο σύστημα, δεν θα έχουν κανένα λόγο να αποπληρώσουν τα χρέη που έκαναν σε δολάρια ή ευρώ! Συνεπώς, όλες οι χώρες του Νότου θα σπεύσουν να ενταχθούν στην νέα ζώνη, να εθνικοποιήσουν χωρίς κυρώσεις από το ΔΝΤ τα ενεργειακά τους αποθέματα κλπ. Αυτό θα οδηγήσει την αντίπαλη ζώνη, δηλαδή το δολάριο και τη Δύση, σε συνθήκες τραπεζικής και οικονομικής κατάρρευσης, η έστω συρρίκνωσης.

-Η αξία του νέου νομίσματος θα προέρχεται από την σύνθεση των αξιών των νομισμάτων και από την χρηματιστηριακή αξία αγαθών: Όπως οι υδρογονάνθρακες, το σιτάρι, η ζάχαρη, ο καφές, η σόγια, το νερό (!), άλλους φυσικούς πόρους και 15 ακόμα εμπορεύματα, κυρίως μέταλλα. Οι προσομοιώσεις δείχνουν ότι αυτή η σύνθεση το καθιστούν πιο ανθεκτικό στις οικονομικές κρίσεις τύπου Leman Brothers. Ιδού γιατί συγκέντρωναν σιτάρι Ρωσία και Κίνα(παρά το γεγονός ότι καταναλώνει ρύζι).

-Το νέο νόμισμα χωρίζει τον κόσμο σε Ανατολή και Δύση. Θα περιλαμβάνει Ρωσία-Κίνα, τις χώρες της Ευρασίας, τις χώρες των BRICS, Ινδία, Ιράν, Τουρκία ως ιδρυτικά μέλη ενώ σκοπός είναι να ενταχθούν όλες οι χώρες του Νότου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/afto-einai-to-neo-panischyro-nomisma-rosias-kinas-psifiako-syndedemeno-me-agatha-poies-chores-entassontai-egkataleipoun-to-dolario/

ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 

1) γιατί η τουρκία δεν θέλει να βγει έξω από την βάρκα της ρωσίας και δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί της διότι  βλέπει την ευκαιρία που διαμορφώνεται για να ξεχρεώσει δίχως να πληρώσει τίποτε αν ενταχθεί στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

2)  ο πραγματικός πόλεμος είναι αυτός που γίνεται στην παγκόσμια οικονομία.

3) πολλοί σκέφτονται πολλά δηλ. πώς να σταυρώσουν την ανθρωπότητα με λιμούς και λοιμούς, ώστε να κάνουν το χατίρι του ανθρωποκτόνου αφεντικού τους. 

4) το δολάριο πεταμένο σαν τα φύλλα τα φθινοπωρινά ζωγραφίζεται  σαν μια εικόνα  στο μυαλό κάποιων όπως  τα είπε ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ με όσα γίνονται και θα γίνουν η ανθρωπότητα θα στραφεί στις πραγματικές αξίες και υπεραξίες του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού για  να βρει το μέτρο μιας ανθρώπινης σεμνής επιβίωσης.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.