Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

"άσχημο πράγμα αδελφοί η πείνα και αν έχεις παιδιά να ταίσεις είναι σκέτη τραγωδία"


Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, καλή εβδομάδα! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Μη μας αφήσετε! Παλεύουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες! Στείλετε μας βοήθεια για τις ανάγκες του Πάσχα, την έχουμε πολύ ανάγκη για τους φτωχούς συνανθρώπους μας που δεν έχουν ούτε να φάνε. Αντιμετωπίζουμε οριακές καταστάσεις που συγκλονίζουν. Να βλέπει κανείς παιδιά να πέφτουν, να ζαλίζονται και να χάνουν τις αισθήσεις τους από την πείνα. Στηρίξετε την τοπική μας Εκκλησία. Η ενίσχυσή σας θα μας βοηθήσει για γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης σε αστέγους και απόρους συνανθρώπους μας! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
Βίντεο γεύματος αγάπης σε παιδιά της Γκόμας εις τιμή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας ( Ε’ Κυριακή των Νηστειών)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ( διευκρινήσεις)  στο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/04/blog-post_6.html


ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΚΟΜΑΣ

Μπορείτε να μας στείλετε την βοήθεια σας μέσω του λογαριασμού μας Τραπέζης του Κονγκό ή να σας δώσουμε κάποιο λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα.
Ο Λογαριασμός μας στο Κονγκό είναι:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.
Η Διεύθυνση της Εκκλησίας: BOULEVARD DE LIBERATION 095/0/. BUNIA (οδός, αριθμός και Πόλη).
E-μαιλ: Timotheosntumba@gmail.com
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας, να παρακολουθείτε και να βλέπετε την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας στο Facebook με το όνομα Timotheos Ntumba.
Το Blog της Ιεραποστολής είναι: https://timotheosntumba.blogspot.com
Το Ε-μαιλ της Ι. Επισκοπής : eglisegoma@gmail.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ