Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΕΓΙΝΕ και ΑΥΤΟ ¨η τουρκία της την έφερε της Ρωσίας¨. Μόνο με αυτό τον τίτλο μπορούμε να κατανοήσουμε με τι οργή θα κατέβει η Ρωσία στα ΣΤΕΝΑ και θα την τσακίσει.

 


ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ "Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι η δοκιμή των S-400 στην Τουρκία έγινε για τους ερευνητές του ΝΑΤΟ¨


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΩΝ που στις 10 Οκτωβρίου 2020 επισημαίνουν: 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. Γιατί η Ρωσία θα τσακίσει την τουρκία αν και τώρα δεν μπορεί να  γίνει τόσο αντιληπτό.(αποκλειστικό) 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Να τα πάρουμε τα πράγματα ως έχουν και με τις πληροφορίες που έρχονται. 
Όλα τα παρακάτω είναι σημαντικά για αυτά που θα ζήσουμε.

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να προδώσει τη Ρωσία παρουσιάζοντας το εύρος του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, στη Βόρεια Ατλαντική Συμμαχία, όταν ενεργοποίησε αυτά τα συγκροτήματα».

 Αυτό αναφέρεται σε  κινεζικές ιστοσελίδες όπως σημειώνει η ρωσική Аргументы Недели.

Το ρωσικό δημοσίευμα επικαλείται την «Eastday.com», που αναφέρει ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μυστικές δοκιμές των συστημάτων που ελήφθησαν από την Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά ενήργησε εντελώς διαφορετικά, ανακοινώνοντας και δημοσιεύοντας υλικό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες του S-400.

Οι συντάκτες του δημοσιεύματος χαρακτήρισαν αυτήν τη συμπεριφορά του Ερντογάν ως προδοσία προς τη Μόσχα.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο ότι μελλοντικά η Τουρκία θα παραδώσει το συγκρότημα στη Συμμαχία.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι Τουρκία βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία σε τρία μέτωπα, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίν Σιφκόφ, υπονοώντας προφανώς τη Συρία, τη Λιβύη και το Νότιο Καύκασο.¨ ΠΗΓΗ 

http://www.echedoros-a.grhttps://www.echedoros-a.gr/2020/10/s-400_24.html#more


Στις 10 Οκτωβρίου δηλ. πριν δυο εβδομάδες  επισημαίνουμε τα ίδια σχεδόν που λέει το παραπάνω ρεπορτάζ:  

" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. Γιατί η Ρωσία θα τσακίσει την τουρκία αν και τώρα δεν μπορεί να  γίνει τόσο αντιληπτό" 

(αποκλειστικό) https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/10/blog-post_59.html

" Άλλη μια μπαμπεσιά της τουρκίας. Προτίθεται να χρησιμοποιήσει σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Ρωσία  τα πυραυλικά συστήματα που πρόσφατα της πούλησε η ρωσική πλευρά. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα την τσακίσει η Ρωσία, όπως και προείπαν οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ μας.

Και όμως η τουρκία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ρωσία, ενώ δεν ξέρει τι εκπλήξεις έχει η ζωή. 

 Όταν ένα φρέσκο και πανάκριβο σύστημα , όπως είναι το πυραυλικό σύστημα των S-400 που αγόρασε με τόσες φασαρίες η τουρκία απο τήν Ρωσία το στήνει  για πρώτη φορά στην ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας , το ενεργοποιεί και το δοκιμάζει εκεί  , αυτό σημαίνει κάτι ειδικό.

Γιατί δεν το δοκιμάζει π.χ στην ακτογραμμή του Αιγαίου ή στα σύνορα της με την Συρία ή το Ιράν- Ιράκ και ξεκινάει τις πρώτες  δοκιμές  στην περιοχή της Σινώπης στην Μαύρη θάλασσα απέναντι απο την ΚΡΙΜΑΙΑ που είναι το χερσαίο αεροπλανοφόρο της Ρωσίας με όλα τα πολεμικά καλούδια επάνω του; και τι δεν έχει.. 

Μάλιστα για να εξασκηθεί καλύτερα η τουρκική πλευρά και η προσομοίωση της να πετύχει είχε παραγγείλει εδώ και καιρό μεγάλο αριθμό συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-125 από την Ουκρανία, καθότι  η Τουρκία χρειάζεται πυραύλους ικανούς να προσομοιώσουν πραγματικούς στόχους, και σε αυτήν την περίπτωση τα ουκρανικά όπλα είναι η φθηνότερη και πιο αποδεκτή επιλογή για την ενεργοποίηση των S-400." 

ΤΕΛΙΚΑ εκείνος ο σεβαστός γέροντας που μας είπε πριν τρια και χρόνια ότι " ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του και το ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον" είχε απόλυτο δίκαιο.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας