Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Τότε που μας έλεγε: «όταν ακούσετε από την τηλεόραση να μιλούν για τα ναυτικά μίλια, από πίσω έρχεται πόλεμος» δεν διανοούμασταν, ότι θα κλαίει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας επί 48 ημέρες ΚΑΙ ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ θα μυροβλύζει με τον ιδρώτα της αγωνίας του για την Ελλάδα. ( βίντεο)

Παραμονές της 28ης Οκτωβρίου και στις  τηλεοράσεις ακούγονται τα ναυτικά μίλια του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  και άλλα πολλά που προκαλούν εθνική δυσφορία και ανυπόφορη μιζέρια, μαζί με τα ερωτήματα που θέτονται, αν τα 12 ν.μ είναι αδιαπραγμάτευτο ή δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Την ίδια ώρα ο δειλός και θρασύς τούρκος με νέες NAVTEX σουλατσάρει δήθεν για έρευνες ( βάλε εκβιασμούς ) νότια της Ρόδου και κοντά στα νότια της Κρήτης εκεί, που υπάρχει το ¨ενεργειακό πρατήριο καυσίμων¨ της Ευρώπης ( εξαιτίας του οποίου τόσα χρόνια υποφέρουμε τόσα μνημονιακά δεινά γιατί συνιστά κόντρα μεταξύ τούρκων και δυτικών)

Η μόνη διπλωματική ασπίδα αυτή την στιγμή πέραν από τις νερόβραστες διαμαρτυρίες η ¨από μηχανής θεός¨ κόντρα του σουλτάνου με τον πρόεδρο Μακρόν που τον αποκάλεσε « ψυχοπαθή»    

Παραμονές του ΟΧΙ του 40 και η Ελλάς εορτάζει « το ΟΧΙ στον κορονοιό του 2019 , όπως λέμε Covid 19» δίχως δοξολογίες , δίχως τυμπανοκρουσίες.

Και αυτό είναι σημείο των καιρών για να καθαρίζουν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις.

Ας ξεκουραστούν και  μια χρονιά που σηκωνόταν «από τα άγρια μεσημέρια» για να πάνε στην δοξολογία , ας ξεκουραστούν γιατί δεν γνωρίζουν τι τους (ή μας ξημερώνει) με τον τρελό απέναντι και τους περιφερόμενους τζιχαντιστές του ( φρέσκιες δηλώσεις Γάλλων και Αιγυπτίων για τον κίνδυνο τρομοκρατών που ελλοχεύει).

 

Την ίδια ώρα η συνεκμετάλλευση που ευφημίζουν τα παπαγαλάκια της νέας εποχής αρχίζει σαν να υλοποιείται. ( δεκάδες τουρκικά αλιευτικά άπλωσαν τις μπετονιές τους στα νερά της Σαμοθράκης)

Τα μίλια ακούστηκαν από την τηλεόραση και ο προφητικός λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ φέρνει και το υπόλοιπο του « από πίσω έρχεται πόλεμος».

Και έρχεται πόλεμος γιατί η ιστορική προδοσία ενός Έθνους από τους δήθεν φίλους του παλιοκαίριασε και έβγαλε ρίζες σε αυτά τα άγια χώματα και αγγελοφρούρητα γαλανά νερά του Αρχιπελάγους ΑΙΓΑΙΟΥ ( εννοείται και της Αν. Μεσογείου).

Του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο ΑΓΙΟΣ αχνίζει και μυροβλύζει με τον ιδρώτα του να τρέχει πάνω – κάτω τα σύνορα μας ,να βλέπει και να είναι έτοιμος δια πάν ενδεχόμενο ακόμα και για τους εσωτερικούς κινδύνους.

Ακατάπαυστη η Μυροβλησία του αυτές τις ημέρες  στον Ιερό Ναό του στην Θεσσαλονίκη , όπου και η Τίμια Κάρα του και το Σεπτό του Ιερό Λείψανο.

ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ επίσης τα δάκρυα για 48η   ημέρα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ της επονομαζομένης ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα των Αθηνών (το έκτακτο αυτό Θεοσημείο ξεκίνησε ανήμερα του ΓΕΝΕΣΙΟΥ της ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο  και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα).

Κυριακή 25 Οκτωβρίου του 2020 και την ώρα που οι Ιερείς του Βύρωνα  έβγαζαν σε λιτανεία εντός του Ναού την εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ πέριξ της Δακρυορρούσης εικόνος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ , η ΠΑΝΑΓΙΑ έκλαιγε και μαζί ΤΗΣ  κλήρος και πιστός λαός έκλαιγε.




Τι άλλο να πούμε αδελφοί τώρα που φτάνουμε στο αμήν;

Ακόμα και αυτά τα δάκρυα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι μια μεγάλη παρηγοριά για την Ελλάδα, ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ κλαίει για αυτά που κάνουν στα παιδιά της και μέχρι τέλος θα παλαίψει για να μας σώσει από τα ορατά και αόρατα ακάθαρτα πνεύματα που θελήσαμε λόγω αμαρτίας να αφεντεύουν τις ζωές μας.

Προσωπικά αδελφοί βιώσαμε πριν τριάντα και χρόνια πως και τίνι τρόπω διώχνει η ΠΑΝΑΓΙΑ τα ακάθαρτα πνεύματα από γύρω μας και για αυτό ελπίζουμε και μεταφέρουμε την ελπίδα μας σε εσάς για να μην αποκάμουμε από την δαιμονική μπόρα των ημερών μας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας